5.000 TL'ye Yataş yatak alınır mı?

Bütçe
5.000 TL
Asla zarar vermiyor. Çok güzel bir sistem. Majestat modelini aldım. Çok memnunum. 90x190. Tavsiye ederim bütçe çıkabilirsen, sorduğun yataktan daha kalın.

18CM Majestat 30CM

Bir de rulo şeklinde geliyor, yatağa bu zarar vermiyor mu? Tek şüphem bu.
Sıkıntı olmuyor, açtıktan sonra 48-72 saat arası bekliyorsunuz normal formuna geliyor.

Yatak güzel duruyor ama bana ince ve biraz pahalı geldi. Aşağıdaki yatağa bakabilirsiniz, bayağı bir de kiloluyumdur bana sorun yaşatmadı 2 yıldır kullanıyorum. Çok beğendiğimizden anneme de aldık aynısından o da 1 yıldır kullanıyor.

Hepsiburada'ya bıraktığım inceleme:

Kesinlikle al zira başka alternatif yok. Başka güvenilir marka yok yani daha ucuz olacak. Ha bundan pahalı modeller de bence tamamen boş. Kumaşı farklı, iyi nefes alan bilmem ne, zaten çarşaf kullanıyoruz aga ne anlamı var.

Rulo muhabbetine takılma 1 saate kendine geliyor sadece açarken dikkatli aç maket bıçağı falan kullanma. Yatağın yanında bir alet geliyor kanca gibi, robot süpürgelerdeki fırça temizleme aletine benziyor. Aha bundan. Onunla açacaksın, içinden çıkmazsa dikkatli aç bıçakla falan kesinlikle maket bıçağı kullanma.

Modellere takılma diyorum ama sadece daha sert yatak isteyebilirsin belki. Orta ayarda dediğine bakma baya yumuşak bunlar. Bence Sert kategoriden al bulabilirsen uygun fiyatlı. Yada en olmadı kalk Yataş mağazasına git bak. Şimdiden hayırlı olsun.

ben sert istiyorum zaten bu sert değilmi yafa alacağım bu modelin hem yumusak hem sert olanı secebılıyo muyum

Kesinlikle al zira başka alternatif yok. Başka güvenilir marka yok yani daha ucuz olacak.
Hocam daha ucuz ve güvenilir bir ürün attım yukarıda. "Yok" demek biraz iddialı olmuş zira Yataş pahalı bir markadır.

Rulo muhabbetine takılma 1 saate kendine geliyor sadece açarken dikkatli aç maket bıçağı falan kullanma.
Ayrıca vakumlanmış yataklar 1 saatte değil ortalama 48-72 saat arasında normal formuna gelir. Bu süreleri beklemeden yatmaya kalkarsanız yatak tam formuna ulaşamadığı ve yaylar tam açılmadığı için çökme yaşayabilirsiniz.

ikisinede bütçem yetiyor . Yataş 4000 olsa yataşı tercih eder miydin peki

ikisinede bütçem yetiyor . Yataş 4000 olsa yataşı tercih eder miydin peki
Etmezdim. Orta yumuşaklıkta, torba yaylı ama 18cm yüksekliği var yani katmanları daha ince ve yayları daha kısa. Zamanla olur da çökerse (ki yatak bu, yaylı olduğundan illaki bir gün çökecek) doğrudan bazanın suntasına yapışırsınız. Çok kullandım böyle ince yatakları, benim hoşuma gitmiyor.

Zaten aynı sebeple araştırma yaparken bu attığım markaya ve ürüne rastlamıştım, kesinlikle pişman etmedi.

Bahsi geçen markanın ucuz ve güvenilir olması için Yataş'ın yarısı kadar bir geçmişi ve yine yarısı kadar fiyat etiketi olması lazım. 2 bin lira için risk almaya değmez bence. Aynısı Yataş'ta 6 bin küsürdü. Tabi arkadaşın bütçeyi aşıyorsa yapacak bir şey yok sonuçta benim yatak için 20 bin liram olsa 20 bin liraya Yatsan falan alırım ama yok.

Rulonun açılma süresi de belki rafta kalma süresiyle ilgilidir. 6 kere Yataş'tan yatak aldım ben, yetkilisi şekli şemali normal gözükünce kullanın dedi yani öyle minimum X saat bekleyin demedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…