Bunu alacağım, sizce nasıldır? Bir de rulo şeklinde geliyor, yatağa bu zarar vermiyor mu? Tek şüphem bu.
Bütçe maksimum 4.000-5.000 TL.
Bunu alacağım, sizce nasıldır? Bir de rulo şeklinde geliyor, yatağa bu zarar vermiyor mu? Tek şüphem bu.
Asla zarar vermiyor. Çok güzel bir sistem. Majestat modelini aldım. Çok memnunum. 90x190. Tavsiye ederim bütçe çıkabilirsen, sorduğun yataktan daha kalın.
Sıkıntı olmuyor, açtıktan sonra 48-72 saat arası bekliyorsunuz normal formuna geliyor.Bir de rulo şeklinde geliyor, yatağa bu zarar vermiyor mu? Tek şüphem bu.
ben sert istiyorum zaten bu sert değilmi yafa alacağım bu modelin hem yumusak hem sert olanı secebılıyo muyumKesinlikle al zira başka alternatif yok. Başka güvenilir marka yok yani daha ucuz olacak. Ha bundan pahalı modeller de bence tamamen boş. Kumaşı farklı, iyi nefes alan bilmem ne, zaten çarşaf kullanıyoruz aga ne anlamı var.
Rulo muhabbetine takılma 1 saate kendine geliyor sadece açarken dikkatli aç maket bıçağı falan kullanma. Yatağın yanında bir alet geliyor kanca gibi, robot süpürgelerdeki fırça temizleme aletine benziyor. Aha bundan. Onunla açacaksın, içinden çıkmazsa dikkatli aç bıçakla falan kesinlikle maket bıçağı kullanma.
Modellere takılma diyorum ama sadece daha sert yatak isteyebilirsin belki. Orta ayarda dediğine bakma baya yumuşak bunlar. Bence Sert kategoriden al bulabilirsen uygun fiyatlı. Yada en olmadı kalk Yataş mağazasına git bak. Şimdiden hayırlı olsun.
Hocam daha ucuz ve güvenilir bir ürün attım yukarıda. "Yok" demek biraz iddialı olmuş zira Yataş pahalı bir markadır.Kesinlikle al zira başka alternatif yok. Başka güvenilir marka yok yani daha ucuz olacak.
Ayrıca vakumlanmış yataklar 1 saatte değil ortalama 48-72 saat arasında normal formuna gelir. Bu süreleri beklemeden yatmaya kalkarsanız yatak tam formuna ulaşamadığı ve yaylar tam açılmadığı için çökme yaşayabilirsiniz.Rulo muhabbetine takılma 1 saate kendine geliyor sadece açarken dikkatli aç maket bıçağı falan kullanma.
ikisinede bütçem yetiyor . Yataş 4000 olsa yataşı tercih eder miydin pekiHocam daha ucuz ve güvenilir bir ürün attım yukarıda. "Yok" demek biraz iddialı olmuş zira Yataş pahalı bir markadır.
Ayrıca vakumlanmış yataklar 1 saatte değil ortalama 48-72 saat arasında normal formuna gelir. Bu süreleri beklemeden yatmaya kalkarsanız yatak tam formuna ulaşamadığı ve yaylar tam açılmadığı için çökme yaşayabilirsiniz.
Etmezdim. Orta yumuşaklıkta, torba yaylı ama 18cm yüksekliği var yani katmanları daha ince ve yayları daha kısa. Zamanla olur da çökerse (ki yatak bu, yaylı olduğundan illaki bir gün çökecek) doğrudan bazanın suntasına yapışırsınız. Çok kullandım böyle ince yatakları, benim hoşuma gitmiyor.ikisinede bütçem yetiyor . Yataş 4000 olsa yataşı tercih eder miydin peki