5.000TL'ye Kadar Kulaklık Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SafakB
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 421
  • Etiketler Etiketler
    kulaklık
Bütçe
5000
Bu kulaklığı 5000 TL bütçe olan bütün kişilere öneriyorum. Kullandığım için değil, gerçekten çok premium bir kulaklık olduğu için. Eğer merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz.

Ürün güzel duruyor ancak Amazon'un bana tanımladığı hediye kartı sadece amazon.com.tr satıcısında geçerli

Bu arada bütçeyi 2.000TL kadar aşabilirim kuponu kullanıp üstüne 2.000TL ekleyerek.

Logitech G435 veya G535 sizi üzmez. G435 için konuşacak olursam, mikrofon kalitesine iyi deniyor ancak G535 hakkında kesin konuşmayayım çünkü o kadar detaylı araştırmadım.

Aktif olarak G733 Var ve bu modellerin mikrofonunu hiç beğenmiyorum hocam.

Arkadaşlar bu ürünü ek para vererek alınır mı? @EsatKa @Hans @Simon @Toby Fox

Ben sadece 3.486 ekleyeceğim üstüne ancak hala değmez diyorsanız bunun yerine ne alabilirim? Öyle ki seçenekler çok kısıtlı amazon.com.tr satıcısı olacak vesaire...

Kulak içi düşünür müsünüz? AirPods Pro 2 falan da bakabilirsiniz. Mikrofonu iyi, ses kalitesi iyi.

Kulak içi düşünür müsünüz? AirPods Pro 2 falan da bakabilirsiniz. Mikrofonu iyi, ses kalitesi iyi.

Masaüstü için alacağım hocam AirPods var ancak masaüstü kullanımı için pek uygun olmuyor denedim bir süre.

MediaMarkt’ta ürünü biraz deneyimledim. Oyun açısından kullanmadım, ancak malzeme kalitesini hiç beğenmedim. Hafif olsun diye plastikten yapılmış, ama kullanılan plastik çok basit ve kalitesizdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…