Steam 5-10 dolara oyun önerisi

Bütçe
$5-10

SHERLOCKED 43

Üstün
Tercihim 5 dolar ve altı ama bunu al, kesinlikle değer dediğiniz oyunlar varsa önermekten çekinmeyin. Şimdiye kadar sepetime eklediklerim:

Hollow Knight, Hollow Knight: Silksong, Garry's Mod, Slain: Back From Hell, Subnautica, Squad 44, MECCHA CHAMELEON, Devil May Cry HD Collection ve Devil May Cry 4: Special Edition.

Garry's Mod'un spritüel devamı niteliğinde oyunu olan s&box'a göz atılabilir, ama henüz emekleme aşamasında olduğu için çok fazla mod bulunmuyor.

Kaçırılmayacak fırsat yani şu oyunu vakti olup da oynamayan çok şey kaybetmiştir.

Aşağıdaki %75 indirimli olan 3.62$ lık ürünü alacaksınız hem Wintermude hem de Survival modları geliyor.

Şuan Steam'de 5$'a kadar verilebilecek en iyi oyun budur. Hazır indirimdeyken ayrıca bir 3$ daha verip DLC sinin alınmasını şiddetle tavsiye ederim evreni çok genişletiyor ana oyunun neredeyse %30-40'ına yakın büyüklükte dev bir içerik aylarca oyna.

Garry's Mod'un spritüel devamı niteliğinde oyunu olan s&box'a göz atılabilir, ama henüz emekleme aşamasında olduğu için çok fazla mod bulunmuyor.

Hocam Garry's Mod desteği falan mı kesildi yani bunu neden alayım?

Hangi oyun

Şu an indirimde mesela ben çok severim, güzeldir.

Teşekkürler, bakacağım.

%66 3.05$ olanı değil bir altındaki alınacak. Bu saçmalığı hala düzeltmediler.

7 saati kalmış senin yerinde olacam düşünmem direkt çekerim pişman olmazsın. Niye bunca zaman oynamamışım diyeceksin.

Sepet link atmışsınız da açılmadı. Ondan dedim. The Long Dark aklıma gelmişti ama unuttum. Hatırlattığın için teşekkürler

Hocam Garry's Mod desteği falan mı kesildi yani bunu neden alayım?

Garry's Mod'un desteği devam ediyor, ancak aynı zamanda duyduğuma göre Steam'de içinde mod yaparak oyunmuş gibi satılabiliyor diye duydum, ama çok net hatırlamıyorum. Source 2 motorunu kullanıyor. Yine de Facepunch yapımı bir oyun kendisi. Beğenilirse oynanabilir, ama beğenilmezse iade edilebilir. Yorumları da objektif olarak okuyabilirsek aslında yine GMOD'u seçerdim ben de.

Bu arada, gençliğim bu oyunlarla geçti:

Özellikle bu iki oyunu şiddetle öneriyorum bir ara alınmasını. Zira Automation'da araba yapıp BeamNG.drive'a aktarılabiliyor araçlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…