Bütçe
$5-10

SHERLOCKED 43

Üstün
Tercihim 5 dolar ve altı ama bunu al, kesinlikle değer dediğiniz oyunlar varsa önermekten çekinmeyin. Şimdiye kadar sepetime eklediklerim:

Hollow Knight, Hollow Knight: Silksong, Garry's Mod, Slain: Back From Hell, Subnautica, Squad 44, MECCHA CHAMELEON, Devil May Cry HD Collection ve Devil May Cry 4: Special Edition.

Kaçırılmayacak fırsat yani şu oyunu vakti olup da oynamayan çok şey kaybetmiştir.

Aşağıdaki %75 indirimli olan 3.62$ lık ürünü alacaksınız hem Wintermude hem de Survival modları geliyor.

Şuan Steam'de 5$'a kadar verilebilecek en iyi oyun budur. Hazır indirimdeyken ayrıca bir 3$ daha verip DLC sinin alınmasını şiddetle tavsiye ederim evreni çok genişletiyor ana oyunun neredeyse %30-40'ına yakın büyüklükte dev bir içerik aylarca oyna.

Garry's Mod'un spritüel devamı niteliğinde oyunu olan s&box'a göz atılabilir, ama henüz emekleme aşamasında olduğu için çok fazla mod bulunmuyor.

Hocam Garry's Mod desteği falan mı kesildi yani bunu neden alayım?

Kaçırılmayacak fırsat yani şu oyunu vakti olup da oynamayan çok şey kaybetmiştir.

Hangi oyun :D

Şu an indirimde mesela ben çok severim, güzeldir.

Teşekkürler, bakacağım.

%66 3.05$ olanı değil bir altındaki alınacak. Bu saçmalığı hala düzeltmediler.

longdark.webp

7 saati kalmış senin yerinde olacam düşünmem direkt çekerim pişman olmazsın. Niye bunca zaman oynamamışım diyeceksin.

%66 3.$05 olanı değil bir altındaki alınacak. Bu saçmalığı hala düzeltmediler.

Eki Görüntüle 264286

7 saati kalmış senin yerinde olacağım düşünmem direkt çekerim pişman olmazsın. Niye bunca zaman oynamamışım diyeceksin.

Sepet link atmışsınız da açılmadı. Ondan dedim. The Long Dark aklıma gelmişti ama unuttum. Hatırlattığın için teşekkürler :D