Bütçe
5.200 TL

erdym

Üstün
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Şarkı dinlemeyi seviyorum ve hâlihazırda kullandığım Q20+'ı her ne kadar severek kullansam da ömrünü doldurdu gibi gözüküyor ve yeni bir kulaklığa ihtiyacım var. Kulak üstü kulaklığa alıştığım için tercihen yine kulak üstü arıyorum; lakin aynı fiyata çok daha iyi bir performans sunacak kulak içi varsa yine düşünebilirim. Ek olarak mümkünse yan tarafları oval yerine düz bir model olursa güzel olur, yani şart değil ama kız arkadaşım doğum günüm için çizim yapmak istediğinden daha hoş olur diye düşündüm.

Bütçem 5.200 TL ama esneme şansım mevcut.

Hocam bu kulak çevreleyen modellerden mi? Arkadaşlarımdaki JBL ve Marshall tarzı kulak üstünde kalan kulaklıkları kulağıma taktığımda kulağım 5 dakika sonra ağrımaya başlıyordu. Bir de bütçede kulak iç daha mantıklı olur mu? Yani hayatımda en adamakıllı denediğim kulak içi kulaklık T13 sol teki ve Redmi Buds ondan emin olamadım :D

Almışken düzgün bir şey de almak istiyorum hani evde bile şarkı dinleyen bir insanım ve insan biraz daha kulağa hoş gelen bir ses bekliyor ister istemez.

Hocam bu kulak çevreleyen modellerden mi? Arkadaşlarımdaki JBL ve Marshall tarzı kulak üstünde kalan kulaklıkları kulağıma taktığımda kulağım 5 dakika sonra ağrımaya başlıyordu. Bir de bütçede kulak iç daha mantıklı olur mu? Yani hayatımda en adamakıllı denediğim kulak içi kulaklık T13 sol teki ve Redmi Buds ondan emin olamadım :D

Almışken düzgün bir şey de almak istiyorum hani evde bile şarkı dinleyen bir insanım ve insan biraz daha kulağa hoş gelen bir ses bekliyor ister istemez.
Bu full kapliyor kulakligi. O konuda sorun yasamazsin. Anker gibi. Kulak ici dusuk butcede yani 5.000 civarinda daha iyi olur. Beklentin ve butcen yetiyorsa FreeBuds Pro 5'i kesinlikle oneririm.

Bu Full kapliyor kulakligi. O konuda sorun yasamazsin. Anker gibi. Kulak ici dusuk butcede yani 5.000 civarinda daha iyi olur. Beklentin ve bütçen yetiyorsa FreeBuds Pro 5'i kesinlikle oneririm.

9 bin TL kulaklığa verirsem muhtemelen evdekiler ile 3 saatlik hayat şartları hakkında bir konuşmaya başlarız :D açıkçası nothing'in mat siyah tasarımı gözüme hoş geldi ama deri olması endişelendirmiyor değil. Aktif kullandığım için Q20'im aşırı hızlı soyulmuştu hatta kumaş ped'e geçirmiştim ve pedleri bu kadar büyük bir kulaklık soyulursa nasıl durur düşündürmüyor değil :(

9 bin TL kulaklığa verirsem muhtemelen evdekiler ile 3 saatlik hayat şartları hakkında bir konuşmaya başlarız :D açıkçası nothing'in mat siyah tasarımı gözüme hoş geldi ama deri olması endişelendirmiyor değil. Aktif kullandığım için Q20'im aşırı hızlı soyulmuştu hatta kumaş ped'e geçirmiştim ve pedleri bu kadar büyük bir kulaklık soyulursa nasıl durur düşündürmüyor değil :(
Yaninda ped veriliyordu sanki yedek olarak bi ara.

Yaninda ped veriliyordu sanki yedek olarak bir ara.

Yorumlara baktım şimdi dediğiniz gibi sanırım fakat inşallah siyah kulaklığa kutudaki fotoğraf gibi kıpkırmızı ped falan göndermiyorlardır :D şunu satıcıya sor ile sorup ona göre alacağım gibi duruyor.
1781724208523.webp