Turkmen

Başarılı
Merhaba,

iPhone 15 Pro cihazım var. Genelde bir yere giderken vs kulaklık kullanıyorum. Onun dışında çok fazla kulaklık ile işim olmuyor.

Biraz yaptığım araştırmaya göre 1.500-2.000 TL bandındaki kulaklıklar da çok iyi değil gibi.

Çok aşırı fazla beklentim yok. Bu zamana kadar belki de hiç üst düzey kulaklık kullanmadığımdan da olabilir, bilmiyorum.

Genel olarak müzik, dizi, film ve video izlemek, belki oyun amaçlı kulaklık arıyorum.

Bu zamana kadar hep kulak içi silikonlu kulaklık kullandım. Düz olanları nasıl bilmiyorum.

Gerçekten bu paraları vermeye değer mi, yoksa daha orta halli bir kulaklık almak mıdır mantıklı olan?

Şu an AirPods 4'ün fiyatı 5.400 TL. Daha önce Almanya'dan telefon almıştım ve Sennheiser kulaklık gelmişti. Yani bu rakama bundan çok daha iyi kulaklık var mı ya da gerçekten yerimde olsanız ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam amacım marka vs değil.
Sadece F/P olarak belirli bütçe çerçevesinde almak istiyorum.

Evet, o paralar şu an da bana çok gereksiz geliyor.
Yorumlarınıza baktım sanki en iyisi orta segmente

CMF Buds 2 Plus, 2A ya da Buds 2 anladığım kadarıyla
ANC önemli değilse Nothing Ear (a)'ya bakabilirsin ek olarak. CMF serisi iyidir. Hatta bütçe şampiyonu diyebilirim Buds Pro 2 dışında.

Apple ekosistemi icerisindeysen alinir. Ben bu zamana kadar Sony WF-1000XM4 dahil diger markalarin pek cok ust seviye kulakliklarini kullandim bir noktada hepsine garantide isim dustu ve hep magdur oldum. Hazir Apple ekosistemindeyken de AirPods 4 ciktigi zaman satin aldim bu zamana kadar da sikayetim yok acikcasi. ANC'ye kulak ici kullanimimda ihtiyacim olmayacagini dusundugum icin tercih ettim, pisman degilim. Pro 2 ve Pro 3 ile ayni ses cipine sahip zaten.

ANC önemli değilse Nothing Ear (a)'ya bakabilirsin ek olarak. CMF serisi iyidir. Hatta bütçe şampiyonu diyebilirim Buds Pro 2 dışında.

Sanırım en iyisi F/P olarak CMF Buds 2 Plus ve CMF Buds 2
Bunlar arasında seçim yapacağım gibi.

Nothing Ear (a) iyi ama şu durumda sanki o fazla gereksiz olur gibi geliyor bana

CMF Buds 2 Plus ve CMF Buds 2 arasında ki fark ciddi midir?
Yani ses kalitesi açısından, yoksa fark nedir?

Sanırım en iyisi F/P olarak CMF Buds 2 Plus ve CMF Buds 2
Bunlar arasında seçim yapacağım gibi.

Nothing Ear (a) iyi ama şu durumda sanki o fazla gereksiz olur gibi geliyor bana

CMF Buds 2 Plus ve CMF Buds 2 arasında ki fark ciddi midir?
Yani ses kalitesi açısından, yoksa fark nedir?
CMF'ler arasinda kaldiydan Buds 2 Plus oneririm. Fark olarak Buds 2 Plus modeli LDAC kodek destekliyorken Buds 2, SBC ve AAC kodeklerini destekliyor. Telefonuna Nothing X uygulamasini indirip LDAC kodegini acarsan iyi bir ses kalitesi yakalarsin.

CMF'ler arasinda kaldiydan Buds 2 Plus oneririm. Fark olarak Buds 2 Plus modeli LDAC kodek destekliyorken Buds 2, SBC ve AAC kodeklerini destekliyor. Telefonuna Nothing X uygulamasini indirip LDAC kodegini acarsan iyi bir ses kalitesi yakalarsin.

Sizce de F/P olarak CMF'ler daha iyi değil mi?

Benim şimdi kafam karıştı hocam :)

2K maksimum bütçe
Telefon iPhone 15 Pro.
Ne önerirsiniz?
Müzik / Film / Video.

Nadir de olsa oyun.

Sizce de F/P olarak CMF'ler daha iyi değil mi?

Benim şimdi kafam karıştı hocam :)

2K maksimum bütçe
Telefon iPhone 15 Pro.
Ne önerirsiniz?
Müzik / Film / Video.

Nadir de olsa oyun.
Maksimum 2K ise butce Buds 2 Plus modelini alamazsin. O halde Buds 2 oneririm fakat Buds 2 Plus'in ANC'si ve ses kalitesi daha iyi. 250 TL farka deger.