Bütçe
8.000 TL
Tek fark ANC mi? Başka özellik farkları da vardı sanırım.

Hocam, ekosistem için AirPods 4'e o kadar yükselttim bütçeyi. Peki 5-6K'ya kadar ne önerirsiniz?
Yine silikonsuz mu olacak? Pirinc tipi onermeyecegim. Fakat silikonsuz ve kaliteli kulaklik bulmak zor biraz.

Marshall minor IV TWS kulak içi Bluetooth kulaklık, bu nasıldır?
Marshall'in tum TWS'leri berbat. Zound diye bir firmaya urettiriyorlar. Fason urun yani. Sadece marka basilmis.

Arkadaşlar, sözün özü şu: Bütçemi AirPods 4 için 8K'ya kadar çıkarabilirim, ekosistem için. Ama daha ucuza, 2-3-4K bandında öneriniz varsa çok daha iyi olur. Çünkü kulaklığı haftada 1 gün sahil yürüyüşümde kullanacağım.

Şu anki QCY T20'de bazen şarkı çalarken kesilme oluyor ve ses kalitesi zevk vermiyor. Yani anlayacağınız, yoğun kullanımım hiç olmayacak.

Anladim. Sennheiser accentum open modeline bakabilirsin. Fakat AirPods 4 daha iyi. Sennheiser'i sadece ucuz oldugu icin oneririm.

ANC ve diğer özellikler için fark değmez mi diyorsunuz Air pods alınacak ise?

Arkadaşlar, sözün özü şu: Bütçemi AirPods 4 için 8K'ya kadar çıkarabilirim, ekosistem için. Ama daha ucuza, 2-3-4K bandında öneriniz varsa çok daha iyi olur. Çünkü kulaklığı haftada 1 gün sahil yürüyüşümde kullanacağım.

Şu anki QCY T20'de bazen şarkı çalarken kesilme oluyor ve ses kalitesi zevk vermiyor. Yani anlayacağınız, yoğun kullanımım hiç olmayacak.

ANC ve diğer özellikler için fark değmez mi diyorsunuz Air pods alınacak ise?
Bence haftada bir kullanacagin bir urun icin fazla yuksek tutma butceni. Sennheiser olani 4 bin kusur liraya alabiliyorsun. Fakat tekrar soyleyeyim AirPods daha iyi ses kalitesine sahip Sennheiser Accentum Open'a gore. Seni zorlamayacaksa alabilirsin.

Hocam, 1 tık zorluyor açıkçası.

Peki, çok uzatmak istemiyorum: Bu bütçelere alınacak en iyi silikonsuz model bu mudur? Alternatif var mı?

Renk tercihim beyaz ve bu modelde beyaz yok. İçinizden ‘Ulan ne zor bu adam ya' dedirtmemişimdir umarım.

Hocam, 1 tık zorluyor açıkçası.

Peki, çok uzatmak istemiyorum: Bu bütçelere alınacak en iyi silikonsuz model bu mudur? Alternatif var mı?

Renk tercihim beyaz ve bu modelde beyaz yok. İçinizden ‘Ulan ne zor bu adam ya' dedirtmemişimdir umarım.
Kulaklik arsivime baktim biraz. FreeBuds 6 modeli Sennheiser Accentum Open'dan iyi ve beyaz rengi bulunuyor.