Bütçe
5.500 TL

Scoti

Çalışkan
Merhaba,

itopya.com'da bu monitör indirime girmiş. Cimri'den baktığımda 5.200 TL civarındaydı, şu an 4.000 TL bandında görünüyor. Bu fiyata 240 Hz ve 0.5ms bir monitör bulmak zor.

Bütçem buna yettiği için almak istiyorum ama emin olamadım. Pivot özelliği yok, o kısmı çok umursamıyorum çünkü stant takmayı planlıyorum.
Sizce alınır mı? Tavsiyesi olan var mı?

Maksimum bütçem 5.500 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sistemim Valorant'ta 280-400 arası geziyor minimum 240Hz istiyordum o yüzden bu bütçede ona gittim başka bir kriterim yok sadece FPS oyunları için.

Hocam sistemim Valorant'ta 280-400 arası geziyor minimum 240Hz istiyordum o yüzden bu bütçede ona gittim başka bir kriterim yok sadece FPS oyunları için.
Akif hoca bunu atmış buna da bakılabilir.

240 Hz diye çöp monitörlere para vermeyin. Ya bütçe artırıp kaliteli 240 Hz alın ya da bütçeniz dahilindeki kaliteli 200 Hz monitörlerle yetinin.

24G42E al geç, bu bütçede daha iyisi yok.

İlla 240 Hz istiyorsan ViewSonic VX2479A-HD-PRO var ama rezalet bir görüntü kalitesine sahip. Tabii GameBooster almaktan daha iyi her türlü.

Hocam peki 240Hz en F/P ürünler nelerdir? Bütçemi çok sarsmadan tavsiyelerde bulunabilir misiniz? 180Hz'ye sıcak bakmıyorum açıkçası.