Bütçe
5.500 TL

Xenshi

Başarılı
Yer
Bursa
Merhaba, bilgisayarımda yer kalmadığı için SSD almak istiyorum. Harici alacağım, çünkü anakartta sadece bir tane SSD yeri var. Harici alırsam 1.5 TB oluyor. Önerilerinizi bekliyorum.

Maksimum 5.500 TL olsun daha az da olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dönüştürücüyü ekran kartının altındaki yada üstündeki küçük slota takıp içine SSD'yi tak. Ortalama 800 MB/s hız verecek.

Dönüştürücüyü ekran kartının altındaki yada üstündeki küçük slota takıp içine SSD'yi tak. Ortalama 800 MB/s hız verecek.
İnternet stoğu yok hocam, mağazadan alınabiliyor sadece.

Dönüştürücüyü ekran kartının altındaki ya da üstündeki küçük slota takıp içine SSD'yi tak. Ortalama 800 MB/s hız verecek.

Hocam PCI-e girişi bir tane var diye hatırlıyorum eğer öyleyse dönüştürücü olayını yapamam maalesef. İnternet adaptörü takılı PCI-e girişinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının üstündeki küçük PCI-e soketine takılıyor.

Ben körüm özür dilerim :D Dolu olduğunu okumamışım.

@Xenshi
Bundan alın hocam:

Orico harici SATA kutusu kullanıyorum kablosu falan gayet kaliteli. USB 3.0 soketine takınca hiç kesinti olmadan kullanıyorum hatta oyun için de kullandım sıkıntı çıkmamıştı. O yüzden Orcio önerdim yine ama yurt dışından geliyormuş.

Ekran kartının üstündeki küçük PCI-e soketine takılıyor.

Ben körüm özür dilerim :D Dolu olduğunu okumamışım.

@Xenshi
Bundan alın hocam:

Orico harici SATA kutusu kullanıyorum kablosu falan gayet kaliteli. USB 3.0 soketine takınca hiç kesinti olmadan kullanıyorum hatta oyun için de kullandım sıkıntı çıkmamıştı. O yüzden Orcio önerdim yine ama yurt dışından geliyormuş.
Peki hocam hangi SSD’yi almalıyım bununla birlikte?