5.500 TL bütçede ikinci el ASUS ROG Pelta alınır mı?

Bütçe
5.500 TL
Makaleler
5
Selamlar,

6 aylık ASUS ROG Pelta kulaklık PG kesintisi ile yaklaşık 5.500 TL'ye geliyor. Sizce tercih edilir mi?

Ben 5K'ya almıstım temiz ise alınır. Kablosuz kullanırken mikrofonda biraz gecikme var harici mikrofon ve ses performansı gayet iyi. Kafa bandı'da cok konforlu degil tercih edebilirsiniz ama eksilerine rağmen alınabilir.

Temiz ise tercih edilir kesinlikle.
Sorunu yoksa tek geçilir.
Ben 5K'ya almıstım temiz ise alınır. Kablosuz kullanırken mikrofonda biraz gecikme var harici mikrofon ve ses performansı gayet iyi. Kafa bandı'da cok konforlu degil tercih edebilirsiniz ama eksilerine rağmen alınabilir.
Sıfır olarak önerebileceğiniz veya başka ikinci el önerebileceğiniz bir şey var mı?

Sıfır olarak önerebileceğiniz veya başka ikinci el önerebileceğiniz bir şey var mı?

2. el olarak Cloud 3S bakabilirsin. Sifir olarak ATK Neptune N9 cikis yapacak ovuluyor bayagi, bakabilirsin.

2. el olarak Cloud 3S bakabilirsin. Sifir olarak ATK Neptune N9 cikis yapacak ovuluyor bayagi, bakabilirsin.
Cloud 3S sahibinden üzerinde bulamadım. ATK baktığım bütçenin biraz aşağısında kalıyor. 4-5 civarına bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…