Palm grip tutuyorum ve beni rahatsız ediyor. Ayrıca Terra Pro'nun şarjı az gidiyor attıklarıma göre. Çok uzun süre bilgisayar başında iseniz sorun olabilir. Marka önemli ise ASUS, değilse Lamzu.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4500-5500
Hocam iyi ürün, cidden 2. el piyasına göz atın. Bu fiyatları vermek bence iyi değil. Sıfıra yakın ürünler var. İlla sıfır olsun benim olsun diyorsan al. Kendim alsaydım 2. el V4 Pro alırdım. Diğer seçenek olarak, Viper V3 Pro alırdım.
Viper V3 Pro ürününde o sorun yok.
V3 Pro guzel bir mouse ama hem fiyatini hak etmiyor hem scroll olarak fazla vasat.
Teknik destek olarak daha iyi olur evet ama dedigim gibi, V3 Pro guzel bir mouse ama hem fiyatini hak etmiyor hem scroll olarak fazla vasat.
Teknik destek olarak daha iyi olur evet ama dedigim gibi, V3 Pro guzel bir mouse ama hem fiyatini hak etmiyor hem scroll olarak fazla vasat.
Hocam 2 yıl oldu neredeyse, hala kullanıyorum. Viper V3 Pro scrol sorunu yok. Birçok kişide bunu da doğrulayabilir.
Hocam 2 yıl oldu neredeyse, hala kullanıyorum. Viper V3 Pro scrol sorunu yok. Birçok kişide bunu da doğrulayabilir.
Fiyat olarak evet biraz tuzlu, üst düzey bir ürün.
Siz kullanıyorsunuz diye sorun olmuyor değil, scrollu vasat cogu Razer farenin. Sorun yaşayanlar var bu konuda.
https://wraithesports.com/products/lamzu-paro-wireless-mouse Bunu alayım o zaman.
Siz kullanıyorsunuz diye sorun olmuyor değil, scrollu vasat cogu Razer farenin. Sorun yaşayanlar var bu konuda.
Diğer ürünlerinde sorun var. Viper V3 bu konuda yapılandırıldı.
Birçok mouse deneyimledim. Önemli olan tek şey varsa, oda el ölçünüz. Bu konuya dikkat edin.