5.500 TL bütçeye rekabetçi oyunlar için RGB'siz, palm tutuşa uygun fare önerisi

Bütçe
4500-5500

Palm grip tutuyorum ve beni rahatsız ediyor. Ayrıca Terra Pro'nun şarjı az gidiyor attıklarıma göre. Çok uzun süre bilgisayar başında iseniz sorun olabilir. Marka önemli ise ASUS, değilse Lamzu.

V3 Pro guzel bir mouse ama hem fiyatini hak etmiyor hem scroll olarak fazla vasat.

@21312, hocam dediğim gibi bu işten hiç anlamıyorum. Teknik destek olarak Razer daha önde olmaz mı? Bilerek onu attım. Siyah alacağım, Gaming.gen’de siyah yok. @ggbye, ikinci el düşünmüyorum.

@21312, hocam dediğim gibi bu işten hiç anlamıyorum. Teknik destek olarak Razer daha önde olmaz mı? Bilerek onu attım. Siyah alacağım, Gaming.gen'de siyah yok. @ggbye, ikinci el düşünmüyorum.

Teknik destek olarak daha iyi olur evet ama dedigim gibi, V3 Pro guzel bir mouse ama hem fiyatini hak etmiyor hem scroll olarak fazla vasat.

Teknik destek olarak daha iyi olur evet ama dedigim gibi, V3 Pro guzel bir mouse ama hem fiyatini hak etmiyor hem scroll olarak fazla vasat.

Hocam 2 yıl oldu neredeyse, hala kullanıyorum. Viper V3 Pro scrol sorunu yok. Birçok kişide bunu da doğrulayabilir.

Hocam 2 yıl oldu neredeyse, hala kullanıyorum. Viper V3 Pro scrol sorunu yok. Birçok kişide bunu da doğrulayabilir.

Fiyat olarak evet biraz tuzlu, üst düzey bir ürün.

Siz kullanıyorsunuz diye sorun olmuyor değil, scrollu vasat cogu Razer farenin. Sorun yaşayanlar var bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…