2 23783 38 Üstün Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 7.147 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 6.480 23 Ocak 2026 #21 ggbye dedi: Hocam 2 yıl oldu neredeyse, hala kullanıyorum. Viper V3 Pro scrol sorunu yok. Birçok kişide bunu da doğrulayabilir. Genişletmek için tıkla... TTC, Kailh'e göre daha iyi olduğu için V2 Pro'da yaşanıyordu ama V3 Pro'da yaşayan çok görmedim. Ama dediğim gibi konu sahibi için uygun bir model değil. ROG Keris veya Lamzu Paro daha mantıklı. Comvajum dedi: @ggbye, Ölçüleri tam elime göre. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun o zaman.
ggbye dedi: Hocam 2 yıl oldu neredeyse, hala kullanıyorum. Viper V3 Pro scrol sorunu yok. Birçok kişide bunu da doğrulayabilir. Genişletmek için tıkla... TTC, Kailh'e göre daha iyi olduğu için V2 Pro'da yaşanıyordu ama V3 Pro'da yaşayan çok görmedim. Ama dediğim gibi konu sahibi için uygun bir model değil. ROG Keris veya Lamzu Paro daha mantıklı. Comvajum dedi: @ggbye, Ölçüleri tam elime göre. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun o zaman.
2 21312 Uzman Katılım 4 Mayıs 2025 Mesajlar 1.759 Çözümler 6 Beğeniler 5.187 23 Ocak 2026 #22 Comvajum dedi: @ggbye, Ölçüleri tam elime göre. Aldım hocam, hepinize teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, hayırlı olsun.
Comvajum dedi: @ggbye, Ölçüleri tam elime göre. Aldım hocam, hepinize teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, hayırlı olsun.