Bütçe
5.500 TL

mehmetMustafa

Çalışkan
Merhaba, 1–2 güne klavye almayı düşünüyorum. Klavyeden az çok anladığımı sanırdım ama yanılmışım; şimdi bir sürü özellik var. Genelde CS2 oynuyorum, arada hikâyeli oyunlar da. %65 klavyeye ihtiyacım var. Kablosuz ve tok sesli olması tercihimdir. Yardımcı olabilir misiniz? 3–4 tane gözüme çarpan var. Alınacak en iyisi hangisi? Sıralama olarak yazar mısınız?

İkisi de üzmez. Ben şahsen nut65 alırdım. Kasası ve sesi daha çok hoşuma gidiyor.

Merhaba cevabınız için teşekkürler. Bende nut65 bakıyorum soğuk beyaz modelini lâkin stok halde ses testi bulamadım düzgün, driver hakkında da video göremedim var mı? Gördüğünüz acaba? Bilgilendirme amaçlı. Ses testlerinde hep ek Switch keycaps kullanılmış.

Merhaba cevabınız için teşekkürler. Bende nut65 bakıyorum soğuk beyaz modelini lâkin stok halde ses testi bulamadım düzgün, driver hakkında da video göremedim var mı? Gördüğünüz acaba? Bilgilendirme amaçlı. Ses testlerinde hep ek Switch keycaps kullanılmış.

Ayrıyeten mekanik ve manyetik arasında çok fark var mı? CS2 oynuyorum çoğunlukla.

Ayrıyeten mekanik ve manyetik arasında çok fark var mı? CS2 oynuyorum çoğunlukla.

Ciddi FPS oynamıyorsanız manyetik gereksiz.

Kullanıcı yorumlarında biri az bir süre olsa da sesini göstermiş. Bakabilirsiniz.

Bende açılmıyor maalesef. Yani her gün akşamları 1-2 saat CS giriyorum işten sonra. FACEIT kasıyorum.
Ona göre öneriniz var mı?

.

Öneririm. Bir alt modeli olan RS6 Air modelini kullanıp memnun kalmıştım.

Öneririm. Bir alt modeli olan RS6 Air modelini kullanıp memnun kalmıştım.

Weikav ve RS7 Air ikisini karşılaştıracak olsanız?

Weikav. RS7 Air'ı kablolu kullanmak zorundasınız. Manyetik olarak iyi bir seçenek ama.

Kablolu olarak hiç istemiyorum ya. Yeni düzene geçiyorum ürünleri kablosuz alıyorum zaten CS2 de Rapid trigger denen özellik yasak maçtan atılıyorsun hiç gerek yok madem son defa rahatsız edeceğim kusura bakmayın lütfen sürekli yazıyorum weikav dışında bu daha iyi dediğiniz var mı yoksa al geç mi dersiniz bütçem 5500 kablosuz %65 %75 klavye kablosuz beyaz renk tok ses.

Kablolu olarak hiç istemiyorum ya. Yeni düzene geçiyorum ürünleri kablosuz alıyorum zaten CS2 de Rapid trigger denen özellik yasak maçtan atılıyorsun hiç gerek yok madem son defa rahatsız edeceğim kusura bakmayın lütfen sürekli yazıyorum weikav dışında bu daha iyi dediğiniz var mı yoksa al geç mi dersiniz bütçem 5500 kablosuz %65 %75 klavye kablosuz beyaz renk tok ses.

Renk sorun olmaz ise bunu öneririm.