Bütçe
5500
Yakınlarda mağaza varsa gidip görürsünüz. Şaka gibi cidden, delirmelik...
Ürünü satan bir mağazaya WP üzerinden yazıp sordum bakalım dönüş bekliyorum. Teşekkür ederim hocam yardımlarınız için.

Ürünü satan bir mağazaya WP üzerinden yazıp sordum bakalım dönüş bekliyorum. Teşekkür ederim hocam yardımlarınız için.
Buradan merak edenlere bilgi olsun kabloları siyah

Yok alıp geçin derken AP-850G için dedim onu. RM850x'i kalite kıyası için söyledim. Asus olanı alırsınız.
Hocam çok araştırdım ama maalesef güzel beyaz bir PSU bulamadım. Bende Corsair RM850e alıp onun yanına da beyaz sleeved kablo alayım diyorum. Ancak bu konuda hiçbir fikrim yok, hangi kablolardan kaç adet almam lazım nelere dikkat etmem lazım bilmiyorum. Yarcımcı olabilir misiniz bana?

Son düzenleme:

Buradan merak edenlere bilgi olsun kabloları siyah

Hocam çok araştırdım ama maalesef güzel beyaz bir PSU bulamadım. Bende Corsair RM850e alıp onun yanına da beyaz sleeved kablo alayım diyorum. Ancak bu konuda hiçbir fikrim yok, hangi kablolardan kaç adet almam lazım nelere dikkat etmem lazım bilmiyorum. Yarcımcı olabilir misiniz bana?

Kablo konusunda @Andar Han daha bilgilidir, onu etiketleyeyim.

Teşekkür ederim

@Andar Han Hocam merhaba, ben size konuyu özetleyim. Beyaz PSU arıyordum ama maalesef bulamadım bu yüzden Corsair RM850e alıp Argb beyaz sleeved kablo (argb gibi bir şey oluyor mu onu bile bilmiyorum) alıp en azından görüntü bozulmasını engelemek istedim ama bu kablolar hakkında tamamen sıfırım, hiçbir bilgim yok hangisinden kaç tane almam gerek nelere dikkat etmem gerek bilmiyorum. Bu konuda bana biraz yardım ederseniz çok memnun olurum.

Sistem Özellikleri;
MSI MAG B650 Tomahawk
Galax RTX4070Ti Super
Ryzen 7 7800X3D

Hocam kusura bakmayın özelden yazmak istedim ancak sanırım mesaj gönderilmiyor size. Bahsettiğimiz beyaz PSU kabloları hakkında konuda açtım ama bir Allah'ın kuluna ulaşamadım. Eğer sizin bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme: