Ekran kartı: İleride 5070 Ti veya RX 9070 XT almayı düşünüyorum şu an yok.
Kasa: Dark Maxima V30
750 W yeter diye düşünüyorum.
MSI MAG A750GL PCIE5 750W PCle 5.1 ATX 3.1 aldım, sorunlu çıktı iade sonrası çok sıkıntı yaşadım Amazon'la. 7 ay sonra paramı alacağım.
En doğru tercih şu şartlarda ne?
Bütçede hafif esneklik olabilir taksit varsa.
Enermax uzun süredir PSU piyasasında olan bir marka, D.F.X. de model olarak fiyatına gore gayet iyidir. Tâbii kişisel tercih olarak bakıyorsanız Raijintek Cratos 850W önerilse ona da aynı cevabı verebilirsiniz.
Ben bu PSU için şu an kullandığım BitFenix bfg Gold 1000W modelini satıp almayı düşünüyorum. Bir markanın ismi duyurulmadığı için kötü olduğu anlamına gelmez. Rampage, Gamepower gibi markalarla karıştırmamak gerek.
Enermax uzun süredir PSU piyasasında olan bir marka, D.F.X. de model olarak fiyatına gore gayet iyidir. Tâbii kişisel tercih olarak bakıyorsanız Raijintek Cratos 850W önerilse ona da aynı cevabı verebilirsiniz.
@Yasin Alemdağ, ucuz olanı hangisiyse o tercih edilebilir. İkisi de güzel modeller, belki BFG 1000W kullanılan platform sebebiyle ve o platforma sahip diğer modeller baz alınınca bir tık önde olabilir ama net bir kıyas için tüm özelliklerin incelendiği geniş bir testinin olması daha doğru bir değerlendirme yapılmasını sağlayacaktır.