5.500 TL'ye full modüler PSU önerisi

Bütçe
5500

Aldıktan 1 ay kadar sonra revolation modelleri çıktı fiyatı dolayısıyla kafayı yiyordum. 1 tık önde olması da bana yetti .

Yeni nesil ve yüksek anlık piklere sahip bir kart tercih edilecekse; Cratos 850W. Çünkü direkt modelin olmasa da platformun, ATX 3.0 kapsamındaki geçici yanıt testlerinde başarılı olduğuna dair veriler mevcut.

Delta GPS 1000W tarafında böyle bir veriye ulaşamadım. Bir de 12V kanalında %2 üzerinde voltaj regülasyonuna sahip olması da performans olarak onu biraz daha geriye itiyor. Ayrıca çoklu kanal (kanal başı 480W gerçi ama) ve eski bir model olması sebebiyle, yine bu pikler OCP konusunda bir sıkıntıya sebep olur mu? Bu da soru işareti.

Ekran kartı ve sistem tarafından çekilen güçteki dalgalanma, F/P dengesi açısından yeni nesilde ve bundan sonrakilerde de daha belirleyici olacaktır.

AMPERE modeli mi daha iyi CRATOS mu?

@Andar Han fikrine ihtiyacım var.

Son düzenleme:
Gereksiz bir iş olur, zira BFG Gold daha kaliteli bir iç yapıya sahip platform bazında.
5-6k bandında tercihim ne olmalı Cratos reddit listesinde a olarak sınıflandırılmış. Hiç bilmeden bir şey almak ne kadar kolay öğreneyim derken kafam iyice karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…