5.500 TL'ye Samsung Buds 3 FE alınır mı?

26846

Çalışkan
Aylardır çıkmasını bekliyordum ama hiç 5.500 TL olmasını beklemiyordum.
Ne düşünüyorsunuz, alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz, 2-3 ay içinde fiyatı düşecektir. Alternatifi bulunamazsa alınır, Samsung'un bu seneki tasarımları baydı, kullanıcıların kulağına uymaması hakkında şikayetler var.(ben dahil) Benim aldığım Buds3 kulağıma uymadı, yakında iade edeceğim.

Fiyatı bana kalırsa yüksek gibi yani daha düşük olabilirmiş
S25FE gibi oda 40 kdan cıktı gereksız yuksek düşmesini bekleyin Black Friday'da kuponla vb belki daha uyguna yakalarsınız

Alınmaz 1.000 TL'lik Oppo enco Air kullanıyorum aynı ses kalitesini veriyor

Ben şahsen şu an Anker lıberty 5 modelı cıkmıs 3.9'a onu dusunuyorum ındırımde 3 bandına bulursam alacağım sahsen yoksa yenı cıkmıs modele dırek atlanmaz bence.

Alınmaz, gerek yok.
Buds FE aldım, bundan sonra Sony MX 5 veya Momentum 4 harici kulaklık alacağımı zannetmiyorum.

Tavsiyeleriniz için teşekkürlerde Buds 3 fenin fiyatının düşmesini bekleyeceğim ya da Buds 3 Pro. Cmf de hoşuma gitti ama 3 tane Samsung cihaz arasında geçiş yapıp durmak gerek sürekli, Samsung kulaklığı çoklu bağlantı için istiyorum.

Alınmaz 1.000 TL'lik Oppo enco Air kullanıyorum aynı ses kalitesini veriyor

Silikonsuz olması iyiymiş. Merak ediyorum silikonsuz kulaklıkları.
Silikonlu Buds FEden pek memnun değildim (sadece sağ kulağımı ağrıtıyor baskı hissi oluşturuyordu).
Bazı Buds 3 kullanıcıları memnun olduklarını söylüyor geri kalanlar küfür ediyor.

liberty 4 Pro bakmani oneririm.

Bu bütçeye 2, 5K IEM + 3K ya doc mu yoksa liberty 4 Pro'yu mu tercih ederdiniz?

Son düzenleme:
Bu bütçeye 2, 5K IEM + 3K ya doc mu yoksa liberty 4 Pro'yu mu tercih ederdiniz?
Bu butceye 5.5K'ya IEM tavsiye ederim. Giris ve orta seviye IEM'lerin DAC'a ihtiyaclari yok. Butce 7 bin civarina ciktiginda bir DAC sart. Bu da ekstra butcenin artmasi demek. 5.5K'ya kesinlikle bunu oneririm. Bu arada muzigi telefonda mi dinleyeceksin cogunlukla yoksa PC'de mi?

Telefonda kullanacaksan DAC olarak bunu oneririm.

Ekstra olarak indirim kodu kismina SWAR yazinca iyi indirim oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…