Fiyatı bana kalırsa yüksek gibi yani daha düşük olabilirmiş
S25FE gibi oda 40 kdan cıktı gereksız yuksek düşmesini bekleyin Black Friday'da kuponla vb belki daha uyguna yakalarsınız
Tavsiyeleriniz için teşekkürlerde Buds 3 fenin fiyatının düşmesini bekleyeceğim ya da Buds 3 Pro. Cmf de hoşuma gitti ama 3 tane Samsung cihaz arasında geçiş yapıp durmak gerek sürekli, Samsung kulaklığı çoklu bağlantı için istiyorum.
Silikonsuz olması iyiymiş. Merak ediyorum silikonsuz kulaklıkları.
Silikonlu Buds FEden pek memnun değildim (sadece sağ kulağımı ağrıtıyor baskı hissi oluşturuyordu).
Bazı Buds 3 kullanıcıları memnun olduklarını söylüyor geri kalanlar küfür ediyor.
Bu butceye 5.5K'ya IEM tavsiye ederim. Giris ve orta seviye IEM'lerin DAC'a ihtiyaclari yok. Butce 7 bin civarina ciktiginda bir DAC sart. Bu da ekstra butcenin artmasi demek. 5.5K'ya kesinlikle bunu oneririm. Bu arada muzigi telefonda mi dinleyeceksin cogunlukla yoksa PC'de mi?
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...