Detaylar
Kim cevapladı?Alınmaz.Aylardır çıkmasını bekliyordum ama hiç 5.500 TL olmasını beklemiyordum.
Ne düşünüyorsunuz, alınır mı?
Çıkış fiyatı kabul edilemez.
Glade 79
Üstün
- Makaleler
- 3
Alınmaz, 2-3 ay içinde fiyatı düşecektir. Alternatifi bulunamazsa alınır, Samsung'un bu seneki tasarımları baydı, kullanıcıların kulağına uymaması hakkında şikayetler var.(ben dahil) Benim aldığım Buds3 kulağıma uymadı, yakında iade edeceğim.
yunusalp99 8
Uzman
Fiyatı bana kalırsa yüksek gibi yani daha düşük olabilirmiş
S25FE gibi oda 40 kdan cıktı gereksız yuksek düşmesini bekleyin Black Friday'da kuponla vb belki daha uyguna yakalarsınız
S25FE gibi oda 40 kdan cıktı gereksız yuksek düşmesini bekleyin Black Friday'da kuponla vb belki daha uyguna yakalarsınız
- Makaleler
- 23
Alinmaz. SoundPeats H3 bak derim. Su an daha iyisi yok o fiyatlara.Aylardır çıkmasını bekliyordum ama hiç 5.500 TL olmasını beklemiyordum.
Ne düşünüyorsunuz, alınır mı?
Edit: tukenmis.
Nothing Ear veya Liberty 4 Pro bakmani oneririm.
yunusalp99 8
Uzman
Ben şahsen şu an Anker lıberty 5 modelı cıkmıs 3.9'a onu dusunuyorum ındırımde 3 bandına bulursam alacağım sahsen yoksa yenı cıkmıs modele dırek atlanmaz bence.
- Makaleler
- 1
Alınmaz, gerek yok.
Buds FE aldım, bundan sonra Sony MX 5 veya Momentum 4 harici kulaklık alacağımı zannetmiyorum.
Buds FE aldım, bundan sonra Sony MX 5 veya Momentum 4 harici kulaklık alacağımı zannetmiyorum.
Tavsiyeleriniz için teşekkürlerde Buds 3 fenin fiyatının düşmesini bekleyeceğim ya da Buds 3 Pro. Cmf de hoşuma gitti ama 3 tane Samsung cihaz arasında geçiş yapıp durmak gerek sürekli, Samsung kulaklığı çoklu bağlantı için istiyorum.
Silikonsuz olması iyiymiş. Merak ediyorum silikonsuz kulaklıkları.
Silikonlu Buds FEden pek memnun değildim (sadece sağ kulağımı ağrıtıyor baskı hissi oluşturuyordu).
Bazı Buds 3 kullanıcıları memnun olduklarını söylüyor geri kalanlar küfür ediyor.
Bu bütçeye 2, 5K IEM + 3K ya doc mu yoksa liberty 4 Pro'yu mu tercih ederdiniz?
Alınmaz 1.000 TL'lik Oppo enco Air kullanıyorum aynı ses kalitesini veriyor![]()
Silikonsuz olması iyiymiş. Merak ediyorum silikonsuz kulaklıkları.
Silikonlu Buds FEden pek memnun değildim (sadece sağ kulağımı ağrıtıyor baskı hissi oluşturuyordu).
Bazı Buds 3 kullanıcıları memnun olduklarını söylüyor geri kalanlar küfür ediyor.
Bu bütçeye 2, 5K IEM + 3K ya doc mu yoksa liberty 4 Pro'yu mu tercih ederdiniz?
Son düzenleme:
- Makaleler
- 23
Bu butceye 5.5K'ya IEM tavsiye ederim. Giris ve orta seviye IEM'lerin DAC'a ihtiyaclari yok. Butce 7 bin civarina ciktiginda bir DAC sart. Bu da ekstra butcenin artmasi demek. 5.5K'ya kesinlikle bunu oneririm. Bu arada muzigi telefonda mi dinleyeceksin cogunlukla yoksa PC'de mi?Bu bütçeye 2, 5K IEM + 3K ya doc mu yoksa liberty 4 Pro'yu mu tercih ederdiniz?
DUNU Titan S2 IEM Kulaklık
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...
Telefonda kullanacaksan DAC olarak bunu oneririm.
Ekstra olarak indirim kodu kismina SWAR yazinca iyi indirim oluyor.