Heh evet bu sorun. Gacur gucur diyince bi' celallendi obur eleman.
Bu sorun(lar). Videoda birçok farklı sorun gösteriyor eleman :D

Videoyu izlerken tekrar kontrol ettim bende bu sorunlar yok hocam. O farede var mış demek ki.
Bir aralar dediğim gibi Wraith'in sattığı magnezyum farelerin alayı sorunluydu. İade falan da almadilar. Düzeldi mi bilmiyorum, size iyi ürün denk gelmiş olabilir. Siz de bu sorunun yaşandığı dönemde aldiniz.

Heh evet bu sorun. Gacur gucur deyince bi' celallendi obur eleman.
Bahsettiğim olay bu. Bunu az kişi de yaşamadı, Wraith ise sorun yok demişti bu konudaki her mağdura.

Superlight 2, 4.300 TL. O ise 6.000 TL. Aralarında 1.700 TL'lik fark bence asla yok. Bu benim şahsi görüşümdür. Tek hissedebileceğin fark, malzeme.

Superlight 2'nin diğer artısı ise Logitech garantisi. Ürünü bazen geri bile istemiyor sorun olunca Logitech, direkt yenisini yolluyor.
Üretim hatası olması o farenin kronik sorunlu olduğu anlamına gelmez.

Sensör konusunu high end mouselarda açmaya değmez paw3370'den sonrasında hissiyat olarak fark olmuyor zaten, VV3 Pro'nun bir farkı yok önceki farelerina göre bana focus Pro 35K'nın hiçbir üst yanı yok, piyasaya üst malzeme kalitesi ulaşmışken plastik almam dogrusu, tek bu yenilikleri getiren marka finalmouse da değil zaten.

Ayrıca "hatırlamıyorsun" derken üslubunuza biraz dikkat mi etseniz?
Gerçekten bayağı küfür içeren rencide edici laflar kullanmışım hatırlamıyorsun diyerek.

Geçenlerde sword X alan biri hem gacırdadığını hem de kaplamasinin kolay sokuldugu hakkinda konu acmisti diye hatirliyordum, hala hatirliyorum ve o mesaji yazdim. Ayrıca "hatırlamıyorsun" derken üslubunuza biraz dikkat mi etseniz? Geçenlerde Kaan'in actigi gpx konusunda bayağı bayağı anlatmamis miydi size farklari. Neyi zorluyorsunuz ki?

Tagladigim arkadasta ayni seyi savunmuyor muymus?
Farkları anlatmasına gerek yok biliyorum zaten Hero 2'nın 888 IPS 88g olmasından dolayı daha iyi bir mouse olduğunu zannetmişti 3950HS'den kimse mouseunu saniyede 20 metre hareket ettiremez o üst sayılar gereksiz, olabilir insanlık hali bende IPS ve g değeri yükseldikçe mouse daha iyi oluyor zannediyordum eskiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mouse önerisi de yapma şansınız var mı?

Razer DeathAdder V3 Pro kullanıyorum bayağıdır, hiçbir sorun yok, bataryası çok uzun süre gidiyor, Logitech mouselardaki gibi 6 ay sonra salak saçma sensör ya da Switch hataları da yok, uygulaması çok basit dümdüz ayarlayıp kullanıyorsun. Piyasada bence alabileceğin en sağlam mousedur, hadi en iyisi olmasa bile top 3'te diğerleriyle 1-3 farkı vardır. Sakına Logitech alma diyorum ama en önemli olarak, Reddit'e de baksan YouTube'a da baksan hep 6-12 ayda ömrü bitiyor sorunlar baş gösteriyor, kullanan arkadaşlarımında hepsi pişman oldu çoğu Logitech fareleri uzun süre kullandıktan sonra.

Son düzenleme:
Razer DeathAdder V3 Pro kullanıyorum bayağıdır, hiçbir sorun yok, bataryası çok uzun süre gidiyor, Logitech mouselardaki gibi 6 ay sonra salak saçma sensör ya da Switch hataları da yok, uygulaması çok basit dümdüz ayarlayıp kullanıyorsun. Piyasada bence alabileceğin en sağlam mousedur, hadi en iyisi olmasa bile top 3'te diğerleriyle 1-3 farkı vardır. Sakına Logitech alma diyorum ama en önemli olarak, Reddit'e de baksan YouTube'a da baksan hep 6-12 ayda ömrü bitiyor sorunlar baş gösteriyor, kullanan arkadaşlarımında hepsi pişman oldu çoğu Logitech fareleri uzun süre kullandıktan sonra.
Deathadder V3 Pro'nun kronik scroll sorunu ve BQ/QC sorunu var. BQ/QC sorununu düzeltmiş olabilirler belki son üretimlerde ama kullandıkça gıcırdamaya başlıyor o fare. Ve bu sorunlara sahip olan ayriyeten kronik scroll sorunlu bir fare top 3'e giremez :)

Dav3 Pro garip bir durumda şu an fiyatı 3000'e düştü alan 2 ay sonra scrolldan dolayı iade ediyor. Logitech fareleri gittikçe iyi hal alıyor sensör uptadeleri ve düşük gecikme süresinden dolayı, switchlerinde sorun yok çift tıklama gibi, optik Switch'ler çift tıklama sorunlu değil. Sensör olarak sadece cam mouse pad de az bir kesimin uyum problemi yaşadığını gördüm bazen Razer Focus Pro sensorlerinde yaşanan bir durum bu, ayrıca senin farenin 8000 Hz desteklemiyor, 1000 Hz kullanicaksin ekstra dongle almadığını sürece bu da çok saçma, G PRO X2 bir şey almadan sorunsuz 8000 Hz kullanabiliyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör: