5-6 bin TL'ye oyuncu koltuğu önerisi

MrLegasov

Uzman
Yer
İzmir,Türkiye
Selamünaleyküm arkadaşlar, şu konunun altına fiyat performans 187cm, 105 kilo adamı kaldırabilecek güzel oyuncu koltuğu önerilerinizi alırsam memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Not: Fiyat aralığı piyasasını tam bilmediğimden vermedim ama maksimum 5,6 lira olsun ya çok uçmayalım. Malum yerler rahat etsin yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xdrive 15'li ve Anka serisi bütçeyi biraz zorlarım derseniz Exvega markasına da bakabilirsiniz indirimde koltukları 9k 10k'dan 7k 8k gibi fiyatlara düşüyor.

Ben Xdrive Kasırga kullanıyorum. Öneri yapmayacağım fakat kesinlikle kumaş koltuk al. Deri alırsan pişman olursun yaz aylarında

İfadeler: 144
XDrive 15'li size uymaz. Boy olarak 180 cm sınırda ve kilo olarak 100 kilo sınırda. Hawk Fab için oldukça sınırına da yakınsınız, 100-119 kg taşıma kapasitesi var.

Bu bütçelerde size uygun olabilecek bir oyuncu koltuğu bulunmuyor. Bütçenizi artırmanızı öneririm.

Size uygun olacak koltuklarda ebat XL olmalı. Bir de yarasa mekanizma bulundurmalı.

Bu boy ve kiloda xDrive'ın üst serileri veya Zio öneririm. Bu bütçe de alacağınız bir koltuk sizi üzebilir.

1.87 boy ve 105 kilo olan adama önerilebilecek en son koltuk XDrive 15'li olabilir.
O bütçelere koltuk yok hocam. Ben fiyata uygun mal söyledim, belki kendi standartlarına göre esneklik gösterir belki göstermez kendisi bilir.

O bütçelere koltuk yok hocam. Ben fiyata uygun mal söyledim, belki kendi standartlarına göre esneklik gösterir belki göstermez kendisi bilir.
İyi hoş dediniz ama ben aynı boy ve 90 kiloda olan birisi olarak o koltuğa yerleşemedim bile. Alıp satmadığım, denemediğim koltuk kalmadı ve koltuk önerisinde bulunmaya inanın korkuyorum. Başkaları da bu yazdıklarımızdan etkilenecek. Beni yanlış anlamayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…