Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Keşke Device ID kısmına baksaydın. Aynı frekans ve voltajda RX 6900XT vBIOS'unu kaldırması mümkün değil. Sizin söyleminizle kart görüntü verse bile sürekli yüksek frekans ve voltajda crash yemesi gerekiyor silikon tamamen farklı.
Tamam yukarıda açıkladım sebebini her ikisi de NAVI21 diye geçiyor AMD sadece bazılarına NAVI21XT NAVI21XL gibi isimlendirmeler veriyor kartlar birebir aynı sadece silikon piyangosu olan kartları ayırıyor eksik üretim aşamasında düzgün geçemeyen kartları ayırıp CU'ları lazerle kestiği için iki farklı model olarak piyasaya sürüyor yukarıda sebebini açıkladım.
Bunlar birebir aynı kartlar eksik cu nedeniyle ve IMC kalitesine göre bazen farklı boyutta bellekler ile birbirinden farklı isimlendirmeler ile piyasa sürülüyor. Bunlar temelde birbirinin aynı kartlardır.