Ben ilk defa içecek birine doğrudan Miller öneririm. İlk içişte hangi birayı içersen iç tadı leş gibi gelecek de, en azından aralarından en kolay içileni Miller. 1 şişeden hiçbir şey olmaz, alkol aldığını bile hissetmezsin. %4.7 alkollü Miller.

Ekstra alkollü de içsen 1 tane biradan hiçbir şey olmaz. Özellikle genç olman alkolü vücuttan daha hızlı atmana yardımcı olur. Şahsen ben biranın tadından nefret ederim. Tek içilebilir bulduğum Bomonti filtresiz. Carlsberg Luna da fena değildi.

Bir biradan bir sey olmaz. Ilk deneme icin Miller ya da Tuborg Ice guzel secenekler bence. Hafif ve serbetciotu aciligina bogmayan biralar. Carlsberg de gecis icin uygun. "Klasik" segmentin hafif sayilabilecek adamlarindan. Eger serbetciotuna alismak zor gelirse Carlsberg Luna veya Blanc da guzel secenekler. Aromalari ile aciligi baskiliyorlar. Icerken pek bira gibi hissettirmiyorlar, o ayri.

Bu arada cok secenek saydim ama favorim Beck's'e de bir sans verin ileride. Agir demezdim, hos bir biradir.

Şu an Carlsberg içiyorum. Tadı maden suyu gibi. Bilindik marka diye aldım. Kokusu kötü. Acısı yok. Yeşil teneke %5 alkollü. Kolonyalı su. Başka almayacağım zaten tadımlık içiyorum. @Fatahhteto

Son düzenleme:
Şu an Carlsberg içiyorum. Tadı maden suyu gibi. Bilindik marka diye aldım. Kokusu kötü. Acısı yok. Yeşil teneke %5 alkollü. Kolonyalı su. Başka almayacağım zaten tadımlık içiyorum. @Fatahhteto

Geçmiş olsun. Birayı teneke olarak içmek ilk içen birisi için kötü olabilir. Mesela şişe biraların tadı daha iyidir ancak en iyisi fıçı biralardır. Ben kendim teneke bira tercih etmem normalde. Efes veya Tuborg fıçı gayet iyi.

Geçmiş olsun. Birayı teneke olarak içmek ilk içen birisi için kötü olabilir. Mesela şişe biraların tadı daha iyidir ancak en iyisi fıçı biralardır. Ben kendim teneke bira tercih etmem normalde. Efes veya Tuborg fıçı gayet iyi.
İçmenizi tavsiye etmem ama siz bilirsiniz. Aslında tadı çok da kötü değil. Badem ve fıstıkla yedim.