uyeadi 4

Üstün
Makaleler
1
1785367941327.webp

1785367946455.webp

Sigara içmiyorum, tozlu yerde kullanmıyorum, normal ev ortamı ama 5 ayda biriken toza bakın. Hep throttle oluyordu, tozu temizledim. PuTTY'i, PTM'yi değiştirdim. Fan sesi bile değişti, egzozlara elimi tutuyordum, hava gelmiyordu. Toz problemi olmasa, soğutması aslında çok iyi. Birkaç test:

1785368003274.webp

1785368009122.webp

1785368020196.webp

Bende F15 TUF var her yıl düzenli temizletirim buna rağmen termal padler dahil alayı kurumuştu fanlardaki toz hayret etmiştim sünger gibi olmuştu nereden nasıl topluyor bu tozu çözemiyorum.

Vakumlu ortamda yaşamıyoruz, hava olan yerde toz her zaman vardır. Camdan gelen güneş ışınına gözünüzü diktiğinizde hep toz görürsünüz. Tozun-toprağın-çamurun içinde yaratıldık, normaldir. Temizleyince geçer, temizlemeyi bilmek/elin tornavida tutması önemli gerisi boş.

Vakumlu ortamda yaşamıyoruz, hava olan yerde toz her zaman vardır. Camdan gelen güneş ışınına gözünüzü diktiğinizde hep toz görürsünüz. Tozun-toprağın-çamurun içinde yaratıldık, normaldir. Temizleyince geçer, temizlemeyi bilmek/elin tornavida tutması önemli gerisi boş.
Hocam eyvallah da öyle bir yazmışsınız ki sanki o2 yerine ciğerlerimize toz çekiyoruz. Toprak gibi temiz olmak varken steril olmayan tozun pisliğin içinde de yaşanmaz :) Laptopu geç insana da bir müddet sonra zarar verir.

Hocam eyvallah da öyle bir yazmışsınız ki sanki O2 yerine ciğerlerimize toz çekiyoruz. Toprak gibi temiz olmak varken steril olmayan tozun pisliğin içinde de yaşanmaz :) Laptopu geç insana da bir müddet sonra zarar verir.
Bahar-yaz aylarında kapı pencere açık olduğu için daha çok etkilenmesi olağan. Bitki börtü böceğin üreme ayları, bütün polenleri, tozları, sporları yayıyorlar. Temizlik biraz daha sıklaşıyor. Ekim'den Mayıs'a kadar rahat edersiniz.

7 aylık var bende de r9t3d bunu gönderiyi görünce içini açmasim geldi ama arka kapak çok dandik tırnakları kırılır diye korkuyorum