Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran 73
Üstün
Hepsini aldım. Tam bir Epic Games ölücüsüyüm. Yıllardır her hafta alarm kurup ücretsiz oyun ekliyorum kütüphaneme. Yüzlerce oyun oldu.
Arada fena oyunlar da denk gelmiyor. Denemek için rastgele açıp da saran çok oyun oldu.
HOMELANDER 8
Yetkin
Çer çöp oyunlarla doldurmayın kütüphaneyi.
Bold Pilot 2
Uzman
700'ü geçti benim.Hepsini aldım. Tam bir Epic Games ölücüsüyüm. Yıllardır her hafta alarm kurup ücretsiz oyun ekliyorum kütüphaneme. Yüzlerce oyun oldu.Arada fena oyunlar da denk gelmiyor. Denemek için rastgele açıp da saran çok oyun oldu.
Neden Epic Games sunucularinda yer mi kalmaz

HOMELANDER 8
Yetkin
Yok kütüphanede güzel durmuyor ve ayıklamayla uğraşmayın tek tek. Zaten ömrünüz bütün oyunları bitirmeye yetmeyecek bari düzgün oyunlara harcayın bu vakti.
Elma ısıran 73
Üstün
O kadar saçma bir şey söylüyorsun ki anlatamam. Ne alakası var yahu ömürle mömürle? Kütüphane güzel dursa ne, durmasa ne. Dijital oyun kütüphanelerimi önüme açıp seyretmiyorum ki. Hangi oyunu da oynayacağım belli olmuyor ayrıca. Bazen büyük oyunları bitirip yeni bir büyük oyuna başlamadan önce çerezlik oyunlar oynamak mola vermek gibi geliyor ve listemde gezinirken pek çok harika platform oyunu buluyorum. Epic Games özellikle bu anlamda çok işime yarıyor. Ne verirse alıyorum bu yüzden. Bu 5 oyunu da büyük bir heyecanla kütüphaneme ekledim.Yok kütüphanede güzel durmuyor ve ayıklamayla uğraşmayın tek tek. Zaten ömrünüz bütün oyunları bitirmeye yetmeyecek bari düzgün oyunlara harcayın bu vakti.