Merhaba, taşınılabilir disk arıyorum. Benzer fiyatlarda hard disk daha fazla depolama alanı sunduğu için SSD'den vazgeçtim. Seagate expansion portable 5 TB hard disk'ini gördüm önerir misiniz? Seagate One touch modeli ile expansion portable modellerinin ne farkı vardır? Teşekkür ederim.
Merhaba, taşınılabilir disk arıyorum. Benzer fiyatlarda hard disk daha fazla depolama alanı sunduğu için SSD'den vazgeçtim. Seagate expansion portable 5 TB hard Disk'ini gördüm önerir misiniz? Seagate One touch modeli ile expansion portable modellerinin ne farkı vardır? Teşekkür ederim.
Merhaba, aynı ürünü kullandım ama veri kaybı yapar diye korktum ondan dolayı WD güvenemedim. Dosyalarım birden kayboldu chkdsk komutu sayesinde bulundu hepsini bulmuştur umarım. Tüm hard disk sağlık programlarında sağlıklı gözüküyor yeni almıştım.
Merhaba, aynı ürünü kullandım ama veri kaybı yapar diye korktum ondan dolayı WD güvenemedim. Dosyalarım birden kayboldu chkdsk komutu sayesinde bulundu hepsini bulmuştur umarım. Tüm hard disk sağlık programlarında sağlıklı gözüküyor yeni almıştım.
Taşınılabilir versiyonu var mıdır?
Sizce aynı fiyata SanDisk taşınılabilir 2TB SSD daha mı mantıklı olur? Arada bayağı bir depolama farkı var.