Merhaba, taşınılabilir disk arıyorum. Benzer fiyatlarda hard disk daha fazla depolama alanı sunduğu için SSD'den vazgeçtim. Seagate expansion portable 5 TB hard disk'ini gördüm önerir misiniz? Seagate One touch modeli ile expansion portable modellerinin ne farkı vardır? Teşekkür ederim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5000
Uyuyan Sincap
Üstün
Merhaba, taşınılabilir disk arıyorum. Benzer fiyatlarda hard disk daha fazla depolama alanı sunduğu için SSD'den vazgeçtim. Seagate expansion portable 5 TB hard Disk'ini gördüm önerir misiniz? Seagate One touch modeli ile expansion portable modellerinin ne farkı vardır? Teşekkür ederim.
Seagate'ye pek güvenmeyin derim. WD blue daha iyidir.
Sesli çalışma problemleri ve biraz daha düşük ömür sorunları var.
Hard Disk'te Toshiba'nın üstü yok. P300 tatmin edecektir.
www.n11.com
Toshiba P300 HDWD260UZSVA 3.5" 6 TB 5400 RPM SATA 3 HDD Fiyatları ve Özellikleri
Toshiba P300 HDWD260UZSVA 3.5
Merhaba, aynı ürünü kullandım ama veri kaybı yapar diye korktum ondan dolayı WD güvenemedim. Dosyalarım birden kayboldu chkdsk komutu sayesinde bulundu hepsini bulmuştur umarım. Tüm hard disk sağlık programlarında sağlıklı gözüküyor yeni almıştım.
Hard Disk'te Toshiba'nın üstü yok. P300 tatmin edecektir.
![]()
Toshiba P300 HDWD260UZSVA 3.5" 6 TB 5400 RPM SATA 3 HDD Fiyatları ve Özellikleri
Toshiba P300 HDWD260UZSVA 3.5www.n11.com
Taşınılabilir versiyonu var mıdır?
Sizce aynı fiyata SanDisk taşınılabilir 2TB SSD daha mı mantıklı olur? Arada bayağı bir depolama farkı var.
Uyuyan Sincap
Üstün
Merhaba, aynı ürünü kullandım ama veri kaybı yapar diye korktum ondan dolayı WD güvenemedim. Dosyalarım birden kayboldu chkdsk komutu sayesinde bulundu hepsini bulmuştur umarım. Tüm hard disk sağlık programlarında sağlıklı gözüküyor yeni almıştım.
Taşınılabilir versiyonu var mıdır?
Sizce aynı fiyata SanDisk taşınılabilir 2TB SSD daha mı mantıklı olur? Arada bayağı bir depolama farkı var.
Eğer amacınız hızsa SSD amacınız depolamaysa HDD alın. Tam olarak 5 TB veriyi ne için kullanacaksınız?
Eğer amacınız hızsa SSD amacınız depolamaysa HDD alın. Tam olarak 5 TB veriyi ne için kullanacaksınız?
Veri depolama amacıyla, oyun vs oynamayacağım. Fotoğraf, videolar gibi.
Yeni konular
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-