PSU hakkında bir bilgiye ulaşamadım OEM'den ibaret olduğu kesin, FSP Hydro'da bazılar modelleri iyi diyebilirim. M.2 SSD içinde aynısı Crucial iyi olabilir marka olarak ama bu M.2 iyi değil DRAM Less ve adı sanı belli olmayan sıvı soğutucu üstünde sadece ışık var sırf görüntü.

1756727756414.webp

Ve neden hazır sistem?

PSU hakkında bir bilgiye ulaşamadım OEM'den ibaret olduğu kesin, FSP Hydro'da bazılar modelleri iyi diyebilirim. M.2 SSD içinde aynısı Crucial iyi olabilir marka olarak ama bu M.2 iyi değil DRAM Less ve adı sanı belli olmayan sıvı soğutucu üstünde sadece ışık var sırf görüntü.

Eki Görüntüle 180509

Ve neden hazır sistem?
Tier listte C+ seviyesinde PSU yani gayet yeterli.
Toplama çok uğraştırıcı olduğu için. Hazır daha mantıklı. İyi bir sistem almak için parça peşinde koşmaya ne gerek var? Biraz araştırırsan güzel ve performanslı hazır sistemler bulursun zaten.

Anakart bir şeye benzemiyor. Ve bu fiyata 1x16 yerine daha iyi fiyata 2x16 bulabiliyorsun.

adı sanı belli olmayan sıvı soğutucu üstünde sadece ışık var sırf görüntü.
Sıvı soğutucu olarak özelleştirme kısmında hangisini önerirsin?

Son düzenleme:
Tier listte C+ seviyesinde PSU yani gayet yeterli.

Toplama çok uğraştırıcı olduğu için. Hazır daha mantıklı. İyi bir sistem almak için parça peşinde koşmaya ne gerek var? Biraz araştırırsan güzel ve performanslı hazır sistemler bulursun zaten.

Anakart bir şeye benzemiyor. Ve bu fiyata 1x16 yerine daha iyi fiyata 2x16 bulabiliyorsun.

Sıvı soğutucu olarak özelleştirme kısmında hangisini önerirsin?
anakartta 2 tane m2 slotu olduğu için güzel geldi birde rami ilerde 1 tane daha takarım diye düşünmüştüm

https://www.gaming.gen.tr/urun/6860...oc-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi arkadaşlar bu sistemin işlemciyi R5 7600X, anakartı ASUS Prime B650M-R, RAM'i de Lexar Thor 2x16 GB halinde 55.605, 85 ₺ olarak alsam üzer mi sizce? Uzun vadede götürür mü?

Son düzenleme: