Arda Türkçü
Çalışkan
Halihazırda bulunan kasamı yaklaşık 30 bine satıp kalanı kendim ödeyeceğim, ortalama bütçem 50-60 bin arası NVIDIA ekran kartı şart ve mümkünse 2TB SSD istiyorum, sadece kasa olacak şekilde.
Halihazırda bulunan kasamı yaklaşık 30 bine satıp kalanı kendim ödeyeceğim, ortalama bütçem 50-60 bin arası NVIDIA ekran kartı şart ve mümkünse 2TB SSD istiyorum, sadece kasa olacak şekilde.
Maalesef hocam en fazla 60 bin fakat bu sistem fena değil gibi duruyor bakar mısınız ?Hocam 2 TB SSD ve 5060 Ti zaten ortalama 38-40 bin TL ediyor. Çıkmaz o bütçeye. Hazır sistemler genel olarak zaten tırt. Biraz bütçe artar mı?
Parça kalitesi düşük. Sırf 5070 olsun diye parçalardan kısmışlar.Maalesef hocam en fazla 60 bin fakat bu sistem fena değil gibi duruyor bakar mısınız ?
![]()
KUARK-ARCHER / AMD Ryzen 5 7500F / GIGABYTE GeForce RTX 5070 12GB / 16GB DDR5 /500GB NVME M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
KUARK-ARCHER / AMD Ryzen 5 7500F / GIGABYTE GeForce RTX 5070 12GB / 16GB DDR5 /500GB NVME M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Bütçeyi ne kadar yaparsak bir şeyler çıkar ortaya ? Çalışıyorum fakat çokta borca girmek istemiyorum 65-70 civarına ne yapabiliriz ?Parça kalitesi düşük. Sırf 5070 olsun diye parçalardan kısmışlar.
Şu yandan bakabiliriz; hazır sistem şart, NVIDIA şart, o zaman alınabilir. Windorce olması kötü fakat idare eder.
RAM çok kötü. Micro stutter ya da gecikme gibi sorunlar yaşamanız olası.
Hazır sistem şart mı?Bütçeyi ne kadar yaparsak bir şeyler çıkar ortaya ? Çalışıyorum fakat çokta borca girmek istemiyorum 65-70 civarına ne yapabiliriz ?
Ayrı ayrı da alabilirim problem yok, fiyat ne kadar oynar ki ?
5060 Ti koyarız, ama parça kalitesi iyi olur. Stutter gibi bas ağrıtıcı sorunların yaşanma ihtimalini minimuma indiririz. Hatta kartı ikinci el de alabilirsiniz.Ayrı ayrı da alabilirim problem yok, fiyat ne kadar oynar ki ?
Doğrudur hocam, söylediklerinize göre hareket edicem ama 2. el işi çok içime sinmiyor, 65 civarına tek tek alarak ne yapabiliyorsak bir bakmak gerek.5060 Ti koyarız, ama parça kalitesi iyi olur. Stutter gibi bas ağrıtıcı sorunların yaşanma ihtimalini minimuma indiririz. Hatta kartı ikinci el de alabilirsiniz.