Arda Türkçü

Çalışkan
Yer
Yalova
Halihazırda bulunan kasamı yaklaşık 30 bine satıp kalanı kendim ödeyeceğim, ortalama bütçem 50-60 bin arası NVIDIA ekran kartı şart ve mümkünse 2TB SSD istiyorum, sadece kasa olacak şekilde.

Halihazırda bulunan kasamı yaklaşık 30 bine satıp kalanı kendim ödeyeceğim, ortalama bütçem 50-60 bin arası NVIDIA ekran kartı şart ve mümkünse 2TB SSD istiyorum, sadece kasa olacak şekilde.

Hocam 1TB SSD'de yeter size. Bence ama çok online oyun oynayan biriyseniz o zaman sıkıntılı. Gene de SSD'den kısıp parça kalitesini yükseltmek daha mantıklı olur.

Hocam 2 TB SSD ve 5060 Ti zaten ortalama 38-40 bin TL ediyor. Çıkmaz o bütçeye. Hazır sistemler genel olarak zaten tırt. Biraz bütçe artar mı?
Maalesef hocam en fazla 60 bin fakat bu sistem fena değil gibi duruyor bakar mısınız ?

Maalesef hocam en fazla 60 bin fakat bu sistem fena değil gibi duruyor bakar mısınız ?

Parça kalitesi düşük. Sırf 5070 olsun diye parçalardan kısmışlar.

Şu yandan bakabiliriz; hazır sistem şart, NVIDIA şart, o zaman alınabilir. Windorce olması kötü fakat idare eder.

RAM çok kötü. Micro stutter ya da gecikme gibi sorunlar yaşamanız olası.

Parça kalitesi düşük. Sırf 5070 olsun diye parçalardan kısmışlar.

Şu yandan bakabiliriz; hazır sistem şart, NVIDIA şart, o zaman alınabilir. Windorce olması kötü fakat idare eder.

RAM çok kötü. Micro stutter ya da gecikme gibi sorunlar yaşamanız olası.
Bütçeyi ne kadar yaparsak bir şeyler çıkar ortaya ? Çalışıyorum fakat çokta borca girmek istemiyorum 65-70 civarına ne yapabiliriz ?

5060 Ti koyarız, ama parça kalitesi iyi olur. Stutter gibi bas ağrıtıcı sorunların yaşanma ihtimalini minimuma indiririz. Hatta kartı ikinci el de alabilirsiniz.
Doğrudur hocam, söylediklerinize göre hareket edicem ama 2. el işi çok içime sinmiyor, 65 civarına tek tek alarak ne yapabiliyorsak bir bakmak gerek.