Bütçe
50.000-60.000 TL

Chocpers

Çalışkan
Yer
İzmir
Merhaba, başlıktan anlaşılacağı üzere televizyon önerisi bekliyorum sizlerden. Oyun oynanmayacak, sadece dizi-film izlemek için kullanılacak, 4K çözünürlük, kaliteli bir ses sistemi ve akıllı TV olması ana kriterlerimden. LED olmamalı, bütçe aralığında varsa mini LED, QLED hatta mümkünse OLED bile olabilir. Bilindik markalardan olursa sevinirim: Philips, LG, Samsung, TCL vb. Vestel tarzı markalardan kesinlikle istemiyorum. 110-120 cm ekran olacak, son olarak Philips'te olan Ambilight benzeri ekranla senkronize RGB sistemi olan televizyonları da önerirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, başlıktan anlaşılacağı üzere televizyon önerisi bekliyorum sizlerden. Oyun oynanmayacak, sadece dizi-film izlemek için kullanılacak, 4K çözünürlük, kaliteli bir ses sistemi ve akıllı TV olması ana kriterlerimden. LED olmamalı, bütçe aralığında varsa mini LED, QLED hatta mümkünse OLED bile olabilir. Bilindik markalardan olursa sevinirim: Philips, LG, Samsung, TCL vb. Vestel tarzı markalardan kesinlikle istemiyorum. 110-120 cm ekran olacak, son olarak Philips'te olan Ambilight benzeri ekranla senkronize RGB sistemi olan televizyonları da önerirseniz çok sevinirim.
İşte ihtiyaçlarınıza uygun birkaç televizyon önerisi:

1. LG OLED55C3
- Ekran Boyutu: 55 inç
- Çözünürlük: 4K
- Panel Tipi: OLED
- Akıllı TV: Var (webOS)
- Ses Sistemi: Dolby Atmos desteği ile gelişmiş ses
- RGB Senkronizasyon: Var (LG'nin "Gallery" modu ile uyumlu)

2. Samsung QN55S90C
- Panel Tipi: QLED
- Akıllı TV: Var (Tizen)
- Ses Sistemi: OTS (Object Tracking Sound) ile dinamik ses
- RGB Senkronizasyon: Var (Samsung SmartThings ile uyumlu)

3. Philips 55OLED803
- Akıllı TV: Var (Android TV)
- Ses Sistemi: Dolby Vision & Dolby Atmos desteği
- RGB Senkronizasyon: Ambilight sistemi ile uyumlu

4. Sony Bravia XR-55A80J
- Akıllı TV: Var (Google TV)
- Ses Sistemi: Acoustic Surface Audio ile zengin ses deneyimi
- RGB Senkronizasyon: Üçüncü parti uygulamalar ile uyumlu

Her bir televizyon, 4K çözünürlük ve akıllı TV özelliklerini sunarken aynı zamanda yüksek kalite görüntü ve ses deneyimi sağlar. Bütçeniz, önerilen modeller için uygundur. Bu televizyonlardan herhangi birini tercih edebilirsiniz; hepsi yüksek performans sağlayacaktır.