Bütçe
50-60 bin TL

conogeuse

Başarılı
Merhaba. Öncelikle laptopu iş için kullanacağım yani istatistik programları çalıştırmak, dosya yazmak için kullanacağım. Sessiz ve şarjı uzun giderse harika olur. Bunun haricinde internette gezinme esnasında takılma vs yaşasın istemiyorum tabii bir de ara sıra AAA dışı küçük oyun oynamak isteyince üzmesin tabii ki :D. Bu fiyat bandına 2 tane cihaz buldum, bunlar dışında sizin önerileriniz olur mu ve bu cihazları önerir misiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de tam ASUS Zenbook önerecektim ki tercihlerinizden birisi de o olmuş. İçerisindeki iGPU oyun kısmını da gündelik kullanım senaryosunu da karşılayacaktır. Üstüne watt/performans konusunda da çok iyi. Tavsiyem, Zenbook almanızdır.

Ben de tam ASUS Zenbook önerecektim ki tercihlerinizden birisi de o olmuş. İçerisindeki iGPU oyun kısmını da gündelik kullanım senaryosunu da karşılayacaktır. Üstüne watt/performans konusunda da çok iyi. Tavsiyem, Zenbook almanızdır.
Link paylaştığım zenbook 78 bin tl oldu :(. Ultra 9 285h işlemcili modeli 65 bin tl civarında. Asus diyerekten onu tercih ettim. Yorumunuz için teşekkürler.