İlk önce iyi akşamlarınız olsun hocalarım. 50 60 bin TL civarında bir sistem toplamak istiyorum. 55 bin kasa 5 bin monitör gibi bir şey düşündüm. Klavye, mouse gibi şeylerim mevcut. Kasa toplama olursa güzel olur. Bu işlerden fazla anlamadığım için sizlere danışmak istedim. Tekrardan iyi akşamlar.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 50.000-60.000 TL
@pyonthic,
www.akakce.com
www.akakce.com
Bütçeyi biraz aşıyor ama monitör 2K. Bütçe çıkmaz diyorsanız monitörü KTC H25T7 falan yapın.
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bütçeyi biraz aşıyor ama monitör 2K. Bütçe çıkmaz diyorsanız monitörü KTC H25T7 falan yapın.
@michaelscofield, yine benden hızlı çıktın, yan sekmede açık tutuyorsun herhalde. 
@pyonthic, @michaelscofield'in önerdiği sistem gayet iyi. Soğutucu için bir ekleme yapayım: https://share.google/qzPceJ1c4TqMha0FV
Alessandro Del Piero
Başarılı
@pyonthic,
![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam çok gerekli mi bilmiyorum. Amazon'da da 19.000 TL'ye düşüyor bu kart SUBAT750 kodu ile.
Satıcı Amazon'un kendisi. Evet daha iyi olur, teşekkürler.Hocam çok gerekli mi bilmiyorum. Amazon'da da 19.000 TL'ye düşüyor bu kart SUBAT750 kodu ile.
@pyonthic,
![]()
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
En ucuz Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçeyi biraz aşıyor ama monitör 2K. Bütçe çıkmaz diyorsanız monitörü ktc H25T7 falan yapın.
Hocam elinize sağlık gayet güzel bir sistem olmuş ama ben bu sistemi yaklaşık 2 ay sonra kuracağım sizce çok fazla bir fiyat artışı olur mu bu sistemde.
Piyasa değişik. Tahmin yapmak zor. Kriz olayı mahvetti piyasayı.Hocam elinize sağlık gayet güzel bir sistem olmuş ama ben bu sistemi yaklaşık 2 ay sonra kuracağım sizce çok fazla bir fiyat artışı olur mu bu sistemde.
Alessandro Del Piero
Başarılı
Hocam elinize sağlık gayet güzel bir sistem olmuş ama ben bu sistemi yaklaşık 2 ay sonra kuracağım sizce çok fazla bir fiyat artışı olur mu bu sistemde.
Onu bilemeyiz. Tahmin etmek gerekirse RAM ve SSD belki artar diğerleri 3 5 oynar bence.
@pyonthic,
![]()
![]()
Bütçeyi biraz aşıyor ama monitör 2K. Bütçe çıkmaz diyorsanız monitörü ktc H25T7 falan yapın.
Hocam 650W PSU yeterli midir bu sistem için
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-