Bütçe
50.000-60.000 TL

Beepz

Üyecik
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar, herkese iyi sosyaller.

Uzun yıllardan sonra bir cihaz toplamak istiyorum. En son ki cihazım GTX980'li bir makine :)

Amacım sadece oyun, herhangi bir yazılım veya uygulama değil. O yüzden ileriye dönük sorun yaratmayacak bir cihaz önerisinde bulunursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 9060XT 16 GB'lı sistem;

UNLOST ECO-AMD RYZEN 7500F-GIGABYTE RX 9060 XT GAMING OC 16GB-GIGABYTE B650M S2H-16GB-500GB-OEM PAKET : Amazon.com.tr: Bilgisayar

IMG_5816.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin attığın sisteminde pek bir farkı yok.

Merhaba arkadaşlar, herkese iyi sosyaller.

Uzun yıllardan sonra bir cihaz toplamak istiyorum. En son ki cihazım GTX980'li bir makine :)

Amacım sadece oyun, herhangi bir yazılım veya uygulama değil. O yüzden ileriye dönük sorun yaratmayacak bir cihaz önerisinde bulunursanız çok sevinirim.
Bu fiyata RTX 5070 sistem beklesen daha iyi olur.

https://www.incehesap.com/pch-f-cla...12403,2780975,903583,12405,903442,12408,32526 anakartı ASUS B650 ile değiştirip alabilirsiniz. Bütçe çıkarsa 1TB SSD yararınıza olacaktır.

60K verip 5050 mi alacağım xd.
Hocam orada Intel ekran kartlı sistemde attım, kimse görmemiş. Arkadaş zaten dandik ekran kartından geçecek güzel PC'ye.

Hocam Intel ekran kartlı sistemde attim onu da alabilir arkadaş kimse görmemiş.

Senin attığın sisteminde pek bir farkı yok.

Bu fiyata RTX 5070 sistem beklesen daha iyi olur.
Hocam, Intel ekran kartlı sistemde güzel, onu da attım ama kimse görmemiş; herkes hata arar olup beğenme emojisine abanmış.

Hocam orada Intel ekran kartlı sistemde attım, kimse görmemiş. Arkadaş zaten dandik ekran kartından geçecek güzel PC'ye.

Hocam Intel ekran kartlı sistemde attim onu da alabilir arkadaş kimse görmemiş.

Hocam, Intel ekran kartlı sistemde güzel, onu da attım ama kimse görmemiş; herkes hata arar olup beğenme emojisine abanmış.
Bu bütçede 9060XT'nin rakibi yok.