Hayır hocam. Şu arkadaş hem önerime dislike attı hem de 5050 sistemle attığım 9060XT 16GB sistemin arasında pek fark olmadığını söyledi. Ona güldüm.
Hayır hocam. Şu arkadaş hem önerime dislike attı hem de 5050 sistemle attığım 9060XT 16GB sistemin arasında pek fark olmadığını söyledi. Ona güldüm.
Hayır hocam. Şu arkadaş hem önerime dislike attı hem de 5050 sistemle attığım 9060XT 16 GB sistemin arasında pek fark olmadığını söyledi. Ona güldüm.
Hocam, çok kasıyorsunuz kendinizi; adam zaten kötü sistemden güzel sisteme geçecek.Hayır hocam. Şu arkadaş hem önerime dislike attı hem de 5050 sistemle attığım 9060XT 16GB sistemin arasında pek fark olmadığını söyledi. Ona güldüm.
Gram bilginiz yok ve insanların 50-60 bin liralarını çöpe atmasını sağlıyorsunuz. İnsanda biraz mantık ve vicdan olur. Bilgisi olmayan biri sizin 50 bin liranızı sırf yorum yapacak diye boşa harcatsa ne hissedersiniz? Biraz empati yapın, zor değil.Hocam, çok kasıyorsunuz kendinizi; adam zaten kötü sistemden güzel sisteme geçecek.
Hocam, çok kasıyorsunuz kendinizi; adam zaten kötü sistemden güzel sisteme geçecek.