Makaleler
13
Yer
Bolu Dağı Tüneli
Selamlar,

50-70 bin lira bütçeye kadar olabilecek en iyi batarya performansına sahip, mümkünse dokunmatik ekranlı, işlemcisi güçlü olan (Intel olursa harika olur) bir laptop arıyoruz.

Özellikle harici ekran kartı olan bir laptop söylemenize gerek yok, tamamen optimum batarya verimliliği üzerine kurulu bir ofis bilgisayarı olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar,

50-70 bin lira bütçeye kadar olabilecek en iyi batarya performansına sahip, mümkünse dokunmatik ekranlı, işlemcisi güçlü olan (Intel olursa harika olur) bir laptop arıyoruz.

Özellikle harici ekran kartı olan bir laptop söylemenize gerek yok, tamamen optimum batarya verimliliği üzerine kurulu bir ofis bilgisayarı olacak.
@23783 veya @talongod müsaitse yardımcı olur.

Selam,

Öncelik batarya performansıysa, MacBook cihazların üstü yok günümüzde. Önce onu kararlaştıralım.

Eğer ki Windows tabanlı olsun isteniyorsa, öneririm.

Batarya konusunda haklısın, orası net. Ama 50–70k bandına çıkınca Mac ile Windows arasında ciddi fark oluşuyor. O paraya alınan bir Mac paket olarak düzgün, evet ama aynı bütçeyle alınacak premium bir Windows laptop bence çok daha mantıklı.

Batarya konusunda haklısın, orası net. Ama 50–70k bandına çıkınca Mac ile Windows arasında ciddi fark oluşuyor. O paraya alınan bir Mac paket olarak düzgün, evet ama aynı bütçeyle alınacak premium bir Windows laptop bence çok daha mantıklı.

Anlattıklarınızı emin olun ben de biliyorum zaten. Sadece tek bir konuda katılmıyorum, premium bir Windows laptop MacBook cihazlara iş konusunda kesinlikle rakip olamazlar. Optimizasyon, işletim sistemi farkları çok fazla. Biraz da kullanıcı tercihi meselesi.