Öyle bir şey yok.Apple'ın 60hzi Android'in 120hzine eşit dedikleri için dedim belki günlük kullanımda fark edilmez. Ben de farkındayım bariz kasıyor gibi hissettirir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Apple'ın 60hzi Android'in 120hzine eşit dedikleri için dedim belki günlük kullanımda fark edilmez. Ben de farkındayım bariz kasıyor gibi hissettirir.
Donanımsal farkı yazılımla kapatılması mümkün değil. Ama bence mağazada telefonları kurcalamanız daha iyi olur. Eğer sizin için çok sorun değilse, 16e alın. Onun dısında S25, magic 7 Pro, mi 15 gibi Android telefonlara bakabilirsiniz.
Batur
Başarılı
Bütçenizi az miktarda arttırıp bu modeli alabilirsiniz iyi bir model olduğunu düşünüyorum iPhone 16eden iyi olduğu kesin ama ısınmayan bir cihaz mı? Pek bir fikrim yok Snapdragon Elite işlemci bulunuyor büyük ihtimal günlük kullanımda olmasa bile oyunda bir miktar ısınıyordur ama onun dışında kusursuz bir cihaz diyebilirim, ömürlük diyebileceğimiz bir derece de bence.
Son düzenleyen: Moderatör:
Elma ısıran
Üstün
“Bariz kasma” çok ağır bir ifade oldu.Apple'ın 60hzi Android'in 120hzine eşit dedikleri için dedim belki günlük kullanımda fark edilmez. Ben de farkındayım bariz kasıyor gibi hissettirir.
Bütçenizi az miktarda arttırıp bu modeli alabilirsiniz iyi bir model olduğunu düşünüyorum iPhone 16eden iyi olduğu kesin ama ısınmayan bir cihaz mı? Pek bir fikrim yok Snapdragon Elite işlemci bulunuyor büyük ihtimal günlük kullanımda olmasa bile oyunda bir miktar ısınıyordur ama onun dışında kusursuz bir cihaz diyebilirim, ömürlük diyebileceğimiz bir derece de bence.
Honor marka cihazlarda Google sıkıntısı yok mu?
“Bariz kasma” çok ağır bir ifade oldu.Herhangi bir kasma hissi söz konusu bile değil.
Kasıyor gibi hissettirir bence. Kendi telefonumu 60Hz alınca kasıyor gibi geliyor dayanamıyorum.
Yok.Honor marka cihazlarda Google sıkıntısı yok mu?
Kasıyor gibi hissettirir bence. Kendi telefonumu 60Hz alınca kasıyor gibi geliyor dayanamıyorum.
Huawei’de var o artık ortak değiller.
Batur
Başarılı
Honor marka cihazlarda Google sıkıntısı yok mu?
Huawei alt markası Honor ve sıkıntı yok kullanabilirsiniz.
Anladım. Bir baktım da kamera tasarımı hiç hoşuma gitmedi. Honor'u eledim şimdiden.
Anladım. Bir baktım da kamera tasarımı hiç hoşuma gitmedi. Honor'u eledim şimdiden.
16e boyut ve güncellik olarak en içime sinen fakat 60Hz özellikle oyunlarda nasıl olur onu bilemediğimden içimdeki şüphe gitmiyor.
16e normalde S24FE rakibi. Sizin kararınız ancak S25 gibi rakibe düşük kalıyor.Anladım. Bir baktım da kamera tasarımı hiç hoşuma gitmedi. Honor'u eledim şimdiden.
16e boyut ve güncellik olarak en içime sinen fakat 60Hz özellikle oyunlarda nasıl olur onu bilemediğimden içimdeki şüphe gitmiyor.
Elma ısıran
Üstün
Bilgisayarda oyunlarda 60 fps aldığında nasıl akıcı geliyorsa telefonda da oyunda 60 Hz deneyimi aynı öyle hissettiriyor. Videolarda da öyle. 60 fps içerik izlemek veya oyun oynamak arayüzde dolaşmaktan farklı.16e boyut ve güncellik olarak en içime sinen fakat 60Hz özellikle oyunlarda nasıl olur onu bilemediğimden içimdeki şüphe gitmiyor.
YouTube'da normal bir video ile 60 fps bir video açıp kıyasla ikisini. O şekilde anlayabilirsin 60 fps'nin nasıl hissettirdiğini.