Merhaba.
50 bin TL bütçem var. Taksitle televizyon almayı düşünüyorum. Film, dizi ve PlayStation 5 için kullanacağım. 60 Hz almak konusunda emin olamadım. 100-120-144 Hz olacak şekilde bu bütçelerde ne önerirsiniz? Samsung ve LG dışındaki markalara güvenebilir miyiz?
Samsung 55QN85F Ultra HD (4K) TV bu televizyonu beğendim ama başka öneriler varsa açığım.
-
Bütçe ve İhtiyaçlar: 50.000 TL bütçeniz ile televizyon ve PS5 için uygun bir cihaz alabilirsiniz. Oyun ve film deneyimi için yüksek bir yenileme hızı önemlidir. 120 Hz ve üzeri bir televizyon tercih etmeniz, daha akıcı bir görüntü sağlar.
-
Yine Dikkat Edilmesi Gerekenler:
-
Yenileme Hızı: 120 Hz ve üzeri, PS5'in oyunlarının akıcı görüntüsü için daha iyi bir deneyim sunar.
-
Görüntü Teknolojisi: OLED veya QLED teknolojileri daha canlı renk ve daha iyi kontrast sunar. OLED, daha derin siyahlar sunarken, QLED daha parlak görüntüler sağlar.
-
Alternatif Markalar: Samsung ve LG dışındaki markalar da güvenilir olabilir. Bu markalar arasında Sony, Philips ve TCL önerilebilir. Özellikle Sony'nin OLED televizyonları, film izleme deneyimi için mükemmeldir.
-
Öneriler:
1.
Sony A90J OLED - 55 inç - 120 Hz - Mükemmel görüntü kalitesi, PS5 ile uyumlu.
2.
LG OLED55C1 - 55 inç - 120 Hz - Olağanüstü renk ve kontrast, oyun deneyimi için ideal.
3.
TCL 6 Serisi - 55 inç - 120 Hz - Harika fiyat-performans, QLED teknolojisi ile iyi bir seçim.
4.
Philips 55OLED803 - 55 inç - 100 Hz - Gelişmiş renk ve dinamik görüntü sunuyor.
-
Sonuç: Seçim yaparken televizyonun özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını incelemenizi öneririm. Bütçenize uygun olarak, yukarıdaki modelleri göz önünde bulundurabilirsiniz.