Bütçe
50.000 TL
Merhaba, iyi günler herkese. Telefon değiştirmek istiyorum ve bütçem 50 bin TL kadar.

Benim için ekran ve işlemci önemli çünkü Minecraft Java ve yerel yapay zekâ çalıştırmak istiyorum. Galaxy S25 Edge cazip geldi bana, siz ne önerirsiniz?

Exynos almayın yeterli sanal makine yapacaksanız Java'da zink ile çakışıyor ve bu sorun çıkıyor (ltw veya holy GL4es kullanmak zorundasınız)

S25 Edge aşırı ince Java aşırı ısıtır ayrıca tek çekirdek ağırlıklı oryon yakar S25 Edge'i düz S25 alın.

Bence mi 17t Pro'ya bakmalisin. Ekran bit derinligi olarak ve MTK 9500'e sahip. Bana kalirsa Edge'in sahip oldugu Snapdragon islemciden daha tercih edilesi.

D9500'in sürücüleri daha da rezalet sorun çıkarıyor.

Exynos almayın yeterli sanal makine yapacaksanız Java'da zink ile çakışıyor ve bu sorun çıkıyor (ltw veya holy GL4es kullanmak zorundasınız)

S25 Edge aşırı ince Java aşırı ısıtır ayrıca tek çekirdek ağırlıklı oryon yakar S25 Edge'i düz S25 alın.

D9500'in sürücüleri daha da rezalet sorun çıkarıyor.

Örnek bende S25 FE var. Bu şekil sorun çıkıyor shader açamazsın zink gerekiyor. oda ancak turnip+mesa ile Snapdragonda çalışıyor

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260707_124510_MojoLauncher (Minecraft Java Edition for Android).webp
    Screenshot_20260707_124510_MojoLauncher (Minecraft Java Edition for Android).webp
    904,6 KB · Görüntüleme: 12
Hocam duz S25'e gore S25 Edge'in Vapor chamber ı %10 daha buyuk pil arasinda 100 mAh fark var.

Hocam MTK islemcoleri Vulkan desteklemediginden dolayi emulasyonda bir tik kotu kalıyor.

Emülasyon konusunda pek bir endişeniz olmasın, texxit oynayabiliyorum dimensity 9400+ ile; sadece Snapdragon'a göre biraz daha uğraşıyorsunuz.

Merhaba, iyi günler herkese. Telefon değiştirmek istiyorum ve bütçem 50 bin TL kadar.

Benim için ekran ve işlemci önemli çünkü Minecraft Java ve yerel yapay zeka çalıştırmak istiyorum. Galaxy S25 Edge cazip geldi bana, siz ne önerirsiniz?
Isınma ve pil sorunları mevcut, tavsiye etmem.

Hocam duz S25'e gore S25 Edge'in Vapor chamber ı %10 daha buyuk pil arasinda 100 mAh fark var.

Hocam MTK islemcoleri Vulkan desteklemediginden dolayi emulasyonda bir tik kotu kalıyor.

Vc büyük olsa da Vc'nin amacı ısıyı alimünyum çerçeveye taşıyarak atmak camın ısıl iletkenliği aşırı kötüdür S25 Edge ince atacak düzgün bir çerçevesi yok.

MediaTek Vulkan desteklemiyor derken? Her oyun neredeyse Vulkan kullanıyor fosil G99 bile Vulkan 1.3 destekliyor OpenGL destekleri yok.

Vc büyük olsa da Vc'nin amacı ısıyı alimünyum çerçeveye taşıyarak atmak camın ısıl iletkenliği aşırı kötüdür S25 Edge ince atacak düzgün bir çerçevesi yok.

MediaTek Vulkan desteklemiyor derken? Her oyun neredeyse Vulkan kullanıyor fosil G99 bile Vulkan 1.3 destekliyor OpenGL destekleri yok.

Turnipten bahsediyor yüksek ihtimale.