50.000 TL bütçede iPhone 14 Pro nasıl alınır?

Nothing'e server kayıt atıyorlar. 4+4 ile uğraşmak gerekmiyor.

Nothing'e server kayıt atıyorlar. 4+4 ile uğraşmak gerekmiyor.
Nothing Phone 3 benim fiyat aralığımdaki tek telefon sanırım. Biraz ucubemsi duruyor ama güzel gözüküyor. Hiçbir esnafta bu telefon yok yurtdışından getirtsem fiyat açısından mantıklı olur mu?

Sari siteye bakabilirsin. Yurt disindan getirirken tax free'den de yararlanabilirsin.
Hocam bir yandan tablet bir yandan laptop araştırması yaptığım için telefon için araştırmayı şu an yapamadığımdan size çok fazla soru soruyorum kusura bakmayın. Bu iPhone Pro modelleri erken stoktan kalkıyormuş, düz veya Max getirtemez miyim yurtdışından?

Duz modelleri istedigin zaman getirirsin. Firsatin olur. Ancak Pro'lar yeni seri cikinca stoktan kalkiyor. Yani sifir olarak getirtmeyi dusunuyorsan Pro oneririm. Apple'in bu sene 200-300 dolar zam yapacagini duydum Pro serisinde.

@Shadow00, Batarya kapasitesi tek basina bir sey ifade etmiyor. UI ve SoC de batarya kapasitesiyle birlikte pil performansina etki eden uc temel faktor. 4000 mAh bir telefonun batarya performansi 5000 mAh bir telefondan bile daha iyi olabilir yani.
Hocam mesajını yeni gördüm. UI ve SoC ne oluyor?

Duz modelleri istedigin zaman getirirsin. Firsatin olur. Ancak Pro'lar yeni seri cikinca stoktan kalkiyor. Yani sifir olarak getirtmeyi dusunuyorsan Pro oneririm. Apple'in bu sene 200-300 dolar zam yapacagini duydum Pro serisinde.
Bana sadece sıfır olarak yurtdışından getirtmek mantıklı geliyor. 15 veya 16 kaça mâl olur ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…