- Makaleler
- 51
Nothing'e server kayıt atıyorlar. 4+4 ile uğraşmak gerekmiyor.4900mah nedir şu an kullandığım aşağılık telefonun bile 5000mah'ı var. 15 Ultra'ya baktımda çok kaba ve birkaç esnaf tarafından pahalıya satılıyor. Şu Nothing telefonlarda da 4+4 oluyor mu? Onları çok beğenmiştim.
Nothing Phone 3 benim fiyat aralığımdaki tek telefon sanırım. Biraz ucubemsi duruyor ama güzel gözüküyor. Hiçbir esnafta bu telefon yok yurtdışından getirtsem fiyat açısından mantıklı olur mu?Nothing'e server kayıt atıyorlar. 4+4 ile uğraşmak gerekmiyor.
Sari siteye bakabilirsin. Yurt disindan getirirken tax free'den de yararlanabilirsin.Nothing Phone 3 benim fiyat aralığımdaki tek telefon sanırım. Biraz ucubemsi duruyor ama güzel gözüküyor. Hiçbir esnafta bu telefon yok yurtdışından getirtsem fiyat açısından mantıklı olur mu?
Hocam bir yandan tablet bir yandan laptop araştırması yaptığım için telefon için araştırmayı şu an yapamadığımdan size çok fazla soru soruyorum kusura bakmayın. Bu iPhone Pro modelleri erken stoktan kalkıyormuş, düz veya Max getirtemez miyim yurtdışından?Sari siteye bakabilirsin. Yurt disindan getirirken tax free'den de yararlanabilirsin.
Duz modelleri istedigin zaman getirirsin. Firsatin olur. Ancak Pro'lar yeni seri cikinca stoktan kalkiyor. Yani sifir olarak getirtmeyi dusunuyorsan Pro oneririm. Apple'in bu sene 200-300 dolar zam yapacagini duydum Pro serisinde.Hocam bir yandan tablet bir yandan laptop araştırması yaptığım için telefon için araştırmayı şu an yapamadığımdan size çok fazla soru soruyorum kusura bakmayın. Bu iPhone Pro modelleri erken stoktan kalkıyormuş, düz veya Max getirtemez miyim yurtdışından?
Hocam mesajını yeni gördüm. UI ve SoC ne oluyor?@Shadow00, Batarya kapasitesi tek basina bir sey ifade etmiyor. UI ve SoC de batarya kapasitesiyle birlikte pil performansina etki eden uc temel faktor. 4000 mAh bir telefonun batarya performansi 5000 mAh bir telefondan bile daha iyi olabilir yani.
UI: Yazilim, SoC: İslemci demek oluyor.
Bana sadece sıfır olarak yurtdışından getirtmek mantıklı geliyor. 15 veya 16 kaça mâl olur ki?Duz modelleri istedigin zaman getirirsin. Firsatin olur. Ancak Pro'lar yeni seri cikinca stoktan kalkiyor. Yani sifir olarak getirtmeyi dusunuyorsan Pro oneririm. Apple'in bu sene 200-300 dolar zam yapacagini duydum Pro serisinde.
iPhone'larin yurt disi piyasasini bilmiyorum. İstersen bununla ilgili bir konu acip diger arkadaslarin fikirlerini alabilirsin.Bana sadece sıfır olarak yurtdışından getirtmek mantıklı geliyor. 15 veya 16 kaça mâl olur ki?