Shadow00 39

Uzman
Merhaba,

Elimdeki ezik (kasası değil, kendi verdiği tüm özellikleri manasında) telefondan bıktım ve artık kamerası iyi olan ve farklı bir işletim sistemi olan iPhone modellerine bakmaya başladım. 30 taş çatlasın 40 verebileceğim şekilde bana ne önerirsiniz?

iPhone 14 Pro, 15 Pro ve yukarısı 120 Hz ve kamera performansının yeterli olmasından dolayı tercihim olacaktır. Başta esnaflar olmak üzere sahibinden'de hiç kimseye güvenim yok.

Almanya, Avusturya ve Fransa'dan getirtme imkanım var; siz ne önerirsiniz?

16 Pro çok rahat bulursun hocam YD olarak.
Benim YD'den kastım belirttiğim ülkelerden birisinin satın alıp bana getirmesi. Bu esnaflar nasıl o kadar ucuza buluyorda satıyorlar.

Muadili iPhone 16 olan S25'i sifir olarak 43.000 TL'ye alabiliyorken 2. el 14 Pro almak mantikli degil. Yok 4+4 kullan kalan 4 ay Wi-Fi ile arama yap falan, bunlarla ugrasmaya gerek yok. Sirf ucuza iPhone kullanacagim diye cepte 2 telefonla niye gezesin.
Kamera performansları diğer tüm markalara kıyasla daha iyi ve telefonun popüler olmasından dolayı denemek istiyorum.

Benim YD'den kastım belirttiğim ülkelerden birisinin satın alıp bana getirmesi. Bu esnaflar nasıl o kadar ucuza buluyorda satıyorlar.

Kamera performansları diğer tüm markalara kıyasla daha iyi ve telefonun popüler olmasından dolayı denemek istiyorum.
iPhone 14 Pro'nun kamera performansi S25'ten iyi degil.