Hocam şimdi 40 derece bir de 70 derece var. Elde hissettiricek kadar bir sıcaklık performansı olduğunu sanmıyorum.
Almak istiyorsan alabilirsin ama iPhone 14 Pro'nun eksilerini soylememe engel degil bu durum. En nihayetinde telefonu sen kullanacaksin, beni ilgilendiren bir durum yok.

Elinde gorduklerin sorgusuz sualsiz iPhone alanlar cunku. Yurt disinda iPhone'un pazar payi o kadar buyuk degil.

Ayrica Poco copune para verilmez.
Tam tersi olmasın hocam o. Asıl yurt dışında; özellikle Fransa'da pazar payları büyük değil mi? Bizim burada yine o kadar iPhone kullanan yok.

Hocam ilk telefonum Poco ve iyi performans vermesinden ötürü Poco bakıyorum. Sen neden önermedin?
(İşlemci lehimlerinin atması sonucu arızalandı)

Hocam herkes iPhone'u gömüyor fakat herkesij elinde iPhone var, işletim sistemi daha iyi gibi yorumlarda bulunuyorlar. Ben normalde Yurtdışı Poco X8 Pro Max veya F8 Pro düşünüyordum fakat bir iPhone alıp kullansam mı diye de düşündüm.
Poco'nun tek artısı batarya. Başka da bir özelliği yok. Yazılım olarak haklılar diyebilirim. Ancak güncel bir iPhone lazım en iyi deneyim için.

Almak istiyorsan alabilirsin ama iPhone 14 Pro'nun eksilerini soylememe engel degil bu durum. En nihayetinde telefonu sen kullanacaksin, beni ilgilendiren bir durum yok.
Almak istiyor olsam buraya konu açmam. Kim ne diyor, kim ne öneriyor, kim hangi telefonu tavsiye ediyor diye sizlere danıştım.

Poco'nun tek artısı batarya. Başka da bir özelliği yok. Yazılım olarak haklılar diyebilirim. Ancak güncel bir iPhone lazım en iyi deneyim için
Güncel dediğiniz sadece 17 serisi mi?

Tam tersi olmasın hocam o. Asıl yurtdışında; özellikle Fransa'da pazar payları büyük değil mi? Bizim burda yine o kadar iPhone kullanan yok.
Yurt disinda insanlar kor kutuk iPhone almiyor, iradelerini kullanarak alisveris yapiyorlar. Su an hala sokakta iPhone 11 falan kovalayan tipleri goruyorum mesela. Komik sadece.
Hocam ilk telefonum Poco ve iyi performans vermesinden ötürü Poco bakıyorum. Sen neden önermedin?
(İşlemci lehimlerinin atması sonucu arızalandı)
Arayuzunde reklam cikan -kapatilabiliyor ama neden ugrasayim-, berbat bir arayuze sahip olan ve kalite bakimindan dusuk bir cihaza para vermek anlamsiz. Ayrica Poco genel olarak oyun odakli bir seri, yani SoC harici bos paket cihaz oluyorlar.

Yurt disinda insanlar kor kutuk iPhone almiyor, iradelerini kullanarak alisveris yapiyorlar. Su an hala sokakta iPhone 11 falan kovalayan tipleri goruyorum mesela. Komik sadece.

Arayuzunde reklam cikan -kapatilabiliyor ama neden ugrasayim-, berbat bir arayuze sahip olan ve kalite bakimindan dusuk bir cihaza para vermek anlamsiz. Ayrica Poco genel olarak oyun odakli bir seri, yani SoC harici bos paket cihaz oluyorlar.
30.000 TL bandında yurt dışı ve yurt içi ne önerirsiniz peki? Ayrıca reklamı ayarlardan bir kelimelik bir şey yazınca reklam falan kalmıyor.

30.000 TL bandında yurt dışı ve yurt içi ne önerirsiniz peki? Ayrıca reklamı ayarlardan bir kelimelik bir şey yazınca reklam falan kalmıyor.
Kaliyor, arkaplanda calismaya devam ediyor. Root falan atmadikca ebedi bir cozumu bildigim kadariyla yok. GetApps sacmaligini getiren Xiaomi'ye selamlar.

Yurt dışı Mi 15 Ultra, yurt içi S25 Fe. Fakat bataryası iyi değil S25 FE'nin.
4900mah nedir şu an kullandığım aşağılık telefonun bile 5000mah'ı var. 15 Ultra'ya baktımda çok kaba ve birkaç esnaf tarafından pahalıya satılıyor. Şu Nothing telefonlarda da 4+4 oluyor mu? Onları çok beğenmiştim.