50.000 TL bütçem var. Garanti bonusa 6 ay taksit olması gerekiyor. Ben şunu buldum, iyi midir?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 50.000 TL
İyidir, alabilirsiniz.50.000 TL bütçem var. Garanti bonusa 6 ay taksit olması gerekiyor. Ben şunu buldum, iyi midir?
- Makaleler
- 14
Bu cihazın ekranı ve kasası gayet güzel. Ama hemen acele etmeyip konuyu takip edin. Daha iyi cihaz önerileri de çıkabilir.
Tamamdır beklemedeyim.
- Makaleler
- 14
Daha iyi özellikle yakın bütçeye böyle bir cihaz var. Ama bu cihazların da kasaları kötü.
(Öneriden vazgeçildi. Sonraki mesajı okuyun.)
Bu iki model var bir de:
Soğutma konusunda en iyi model TUF 16 ama. Fakat hiçbiri üzmez.
45W ekran kartı ve tek fanlı soğutma var bu cihazlarda. Performans 5050 kadar anca olur, ısınma sorunu cabası. Problemli cihazlar.Daha iyi özellikle yakın bütçeye böyle bir cihaz var. Ama bu cihazların da kasaları kötü.
- Makaleler
- 14
ASUS varken de GameGaraj mantıklı değil ama Lenovo olabilir. Yanma sorunlarını da duymuyoruz bu aralar. BIOS (Intel microcode) güncellemeleri ile çözüldü sanırım.Bu iki model var bir de:
Soğutma konusunda en iyi model TUF 16 ama. Fakat hiçbiri üzmez.
45W ekran kartı ve tek fanlı soğutma var bu cihazlarda. Performans 5050 kadar anca olur, ısınma sorunu cabası. Problemli cihazlar.
@Hasan Merkit @michaelscofield hocam RTX 5060 ile RTX 5050 karşılaştırmasını izledim de aşırı pek bir fark yoktu Lenovo LOQ serisinde kronik anakart sorunu vardı GameGaraj da ısınamadım daha çok yeniler.
Anakart komple değiştirildi. 15IRX9 serisinde kullanılan anakarttan farklı. GameGaraj iyi aslında, ASUS'un stoğu olmadığında alternatif olarak alınır.ASUS varken de GameGaraj mantıklı değil ama Lenovo olabilir. Yanma sorunlarını da duymuyoruz bu aralar. BIOS (Intel microcode) güncellemeleri ile çözüldü sanırım.
GameGaraj yeni değil, üretimide GameGaraj yapmıyor, TongFang kasa kullanıyor GameGaraj.@Hasan Merkit @michaelscofield hocam RTX 5060 ile RTX 5050 karşılaştırmasını izledim de aşırı pek bir fark yoktu Lenovo LOQ serisinde kronik anakart sorunu vardı GameGaraj da ısınamadım daha çok yeniler.
Lenovo'nun bu serisinde yanma sorunu yaşanmadı henüz, anakart değiştirildi.
- Makaleler
- 14
Aralarında ciddi fark var.@Hasan Merkit @michaelscofield hocam RTX 5060 ile RTX 5050 karşılaştırmasını izledim de aşırı pek bir fark yoktu.
Bunu da hesaba katarsak Lenovo LOQ da burada iyi bir seçenek.Anakart komple değiştirildi. 15IRX9 serisinde kullanılan anakarttan farklı.
Ama ASUS'un da ekran kalitesi anlamında kesinlikle avantajı var.