Bütçe
50.000 TL

sekullarx

Başarılı
Merhaba, 50.000 TL bandında laptop önerisi verebilir misiniz?
  • Kronik problemi olmasın.
  • Isı ile uğraşmak istemiyorum.
  • Ekran kartı CUDA'dan dolayı NVIDIA olması lazım.
  • Ekran kartının Watt değerinin yüksek olması lazım.
  • RAM en az 16 GB olması gerek.

Merhaba, 50.000 TL bandında laptop önerisi verebilir misiniz?
  • Kronik problemi olmasın.
  • Isı ile uğraşmak istemiyorum.
  • Ekran kartı CUDA'dan dolayı NVIDIA olması lazım.
  • Ekran kartının Watt değerinin yüksek olması lazım.
  • RAM en az 16 GB olması gerek.
Bu modele bakabilirsiniz:

GPU farkından dolayı alternatif bu modele de bakabilirsiniz fakat RAM biraz cimri kalmış bu modelde:

Daha ucuz bantlarda son alternatif:

Bu modele bakabilirsiniz:

GPU farkından dolayı alternatif bu modele de bakabilirsiniz fakat RAM biraz cimri kalmış bu modelde:

Daha ucuz bantlarda son alternatif:

Hocam bir kaç gündur arastiriyorum. LOQ'un geneldr HX islemcilerinde anakart mosfet yakma kronik sorunu mevcutmus.

O yuzden ryzen islemcili loq'u tercih ettim ama aklim ilk secenekte kaldi. ASUS TUF gereksiz pahali diyorlar dogru mu?

Hocam bir kaç gündur arastiriyorum. LOQ'un geneldr HX islemcilerinde anakart mosfet yakma kronik sorunu mevcutmus.

O yuzden ryzen islemcili loq'u tercih ettim ama aklim ilk secenekte kaldi. ASUS TUF gereksiz pahali diyorlar dogru mu?
Bu anakart yanma mevzusu Lenovo'nun 15IAX9, 15IRX9 gibi 9 numaralı serilerinde var idi. Lenovo'nun bu konuda başı çok ağrıdı. Yeni modeller için cihazın iç yapısının değiştiğini açıkladılar. Şimdilik 10 serisi için bir söylenti ya da kroniklik durumu yok.

Ryzen işlemcili olan model de üzmez, kötü değil.

ASUS TUF serisi ise, A16 ve F16'lardan bahsediyorsunuz sanırım, bu cihazlar 49-50 liralara satılıyordu bundan 2-3 ay öncesine kadar. Şimdi 70 liradan aşağı yok. Gerek yok o paraları vermeye.