Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 50.000 TL
- Makaleler
- 23
Buna bakabilirsin.
Ashloth
Başarılı
Bu ikisi hakkında ne düşünüyorsunuz ?
- Makaleler
- 23
Lenovo olanda Türkiye pazarında anakart yanma sorunu yaşayanlar olmuştu. İkinci modelin Watt değerini göremedim. Kaç acaba?
Bu ikisi hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Ashloth
Başarılı
Lenovo olanda Türkiye pazarında anakart yanma sorunu yaşayanlar olmuştu. İkinci modelin watt değerini göremedim. Kaç acaba?
Bende göremedim ayrıyeten;
Şöyle bir ürün daha buldum bu aralarında en iyisi gibi duruyor.
- Makaleler
- 23
Eğer Lenovo Asya pazarında aynı hatayı yapmışsa yine anakart yanma sorunu ortaya çıkabilir. Ben uğraşmazdım.Bende göremedim ayrıyeten;
Şöyle bir ürün daha buldum bu aralarında en iyisi gibi duruyor.
KneeChannel
Çalışkan
Game garajda siyah ekran hatası veriyor, oyun oynarken ekran kapanıyor ses var görüntü yok. Hiç biride bunlardan bahsetmiyor nedense. 

bazılarında sorun yok ama GameGaraj'ın iadesi sattığından fazladır. Lenovo o kasası yeni iç mimarisi değişmiş resim paylaşmışlar burada ama az bekle kasım ayı indirimini. Attıkları gamefason garaj 44500 TL idi 10 gün önce
yine düşer düşmezsede alma çok samimi söylüyorum global markadan şaşma. ASUS, HP ( yeni modelleri ) Lenovo illa alacaksan git Casper al G915 kasasını. İyice araştır gidip bakma şansın varsa teknoloji mağazalarına git sor orada iade geleni gideni vs.
- Makaleler
- 23
Siyah ekran hatasinin bir kaynagi var mi? Daha once boyle bir sey duymadim.Game garajda siyah ekran hatası veriyor, oyun oynarken ekran kapanıyor ses var görüntü yok. Hiç biride bunlardan bahsetmiyor nedense.bazılarında sorun yok ama GameGaraj'ın iadesi sattığından fazladır. Lenovo o kasası yeni iç mimarisi değişmiş resim paylaşmışlar burada ama az bekle kasım ayı indirimini. Attıkları gamefason garaj 44500 TL idi 10 gün önce
yine düşer düşmezsede alma çok samimi söylüyorum global markadan şaşma. ASUS, HP ( yeni modelleri ) Lenovo illa alacaksan git Casper al G915 kasasını. İyice araştır gidip bakma şansın varsa teknoloji mağazalarına git sor orada iade geleni gideni vs.
KneeChannel
Çalışkan
Kaynak çok YouTube'da forumlarda. Kurulum esnasında karlışan bile var. Öve öve bitiremiyorlar şu markayı sanki para alıyorlar karşılığında alt tarafı rakiplerinden ucuz ileride çıkar tam kokusu. 6 ila 1 yılı bulur. Benim temmenim sorunsuz olması.