50.000 TL bütçeye oyun için laptop önerisi

Bütçe
50.000 TL
Ben hic rast gelmedim. Akakce fiyatlarini inceledigimde 45 binin altinda gordum simdi yakin zamandaki fiyatlara gore. Saglam zam yapmislar. Aslinda para aliyorlardan cok, birisi bu iyi diyor ve digerleride pesinden kosuyor. Benim bu butce araliginda onermekten cekinmedigin bir urun. Cunku global markalarin urunlerinin Asya pazarindaki uretim surecleri berbat oluyor. Türkiye pazarinada urunler oradan geliyor.

Kaynak belirtiniz. Söylediğiniz şeyler HP hall sensör sorunu sonucu oluşan şeyler, merak ediyorum kaynağınızı.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2025-10-25 20.49.16.webp
    341 KB · Görüntüleme: 47
  • Ekran Resmi 2025-10-25 20.52.33.webp
    396,2 KB · Görüntüleme: 44
  • T3szuRL.webp
    2,2 MB · Görüntüleme: 36
Tamam Master şefim.

Kronik sorun herkesin yaşadığı demektir, teknolojinin risk olduğunu herkes biliyor. Kronik diyebilmemiz için herkesin aynı şeyi yaşaması gerekir. Bu oranda forumda sürekli insanlara GameGaraj slayer serisini aldırıyoruz, sorun yaşayan azınlık bir kesim. En azından Lenovo LOQ alan herkesin anakart yanması ile, HP Victus 16 alan herkesin hall sensör sorunu yaşaması ile aynı tutamayız. Resmi bir kaynak bekledim, siz kullanıcı şikayeti atmışsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…