Xbox 360E Üstün Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 4.174 Çözümler 46 Beğeniler 3.736 7 Aralık 2025 #41 Para verseler de kullanırım, abartmayalım bu kadar. Bedavadan tatlı başka ne vardır.
23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.634 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.124 7 Aralık 2025 #42 Silinen üye dedi: Teşekkürler hocam sanırım bunu almayacağım Monster ve Excalibur çok ısınır diyorlar bu konu hakkında düşünceniz nelerdir? @talongod @kompetankedi Genişletmek için tıkla... Monster'ın bazı modelleri PTM ile korkunç soğuk oluyor ama diğer konularda sınıfta kalıyor. Excalibur Allah'a yakın bana uzak olsun nolur.
Silinen üye dedi: Teşekkürler hocam sanırım bunu almayacağım Monster ve Excalibur çok ısınır diyorlar bu konu hakkında düşünceniz nelerdir? @talongod @kompetankedi Genişletmek için tıkla... Monster'ın bazı modelleri PTM ile korkunç soğuk oluyor ama diğer konularda sınıfta kalıyor. Excalibur Allah'a yakın bana uzak olsun nolur.
KS KS 2 29422 Ziyaretçi 7 Aralık 2025 #43 23783 dedi: Monster'ın bazı modelleri PTM ile korkunç soğuk oluyor ama diğer konularda sınıfta kalıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman Monster alınabilir mi? Hangi modelleri alınır? 23783 dedi: Excalibur Allah'a yakın bana uzak olsun nolur. Genişletmek için tıkla... Hocam Allah'a inanıyor musunuz? Bunun için konu açmam mı lazım?
23783 dedi: Monster'ın bazı modelleri PTM ile korkunç soğuk oluyor ama diğer konularda sınıfta kalıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman Monster alınabilir mi? Hangi modelleri alınır? 23783 dedi: Excalibur Allah'a yakın bana uzak olsun nolur. Genişletmek için tıkla... Hocam Allah'a inanıyor musunuz? Bunun için konu açmam mı lazım?
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.874 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.268 Yer Bootloader 7 Aralık 2025 #44 23783 dedi: Monster'ın bazı modelleri PTM ile korkunç soğuk oluyor ama diğer konularda sınıfta kalıyor. Excalibur Allah'a yakın bana uzak olsun ne olur? Genişletmek için tıkla... Katılıyorum A5 17.4.4 modeli PTM ile çok güzel Clevo kodu NH58hpq.
23783 dedi: Monster'ın bazı modelleri PTM ile korkunç soğuk oluyor ama diğer konularda sınıfta kalıyor. Excalibur Allah'a yakın bana uzak olsun ne olur? Genişletmek için tıkla... Katılıyorum A5 17.4.4 modeli PTM ile çok güzel Clevo kodu NH58hpq.
KS KS 2 29422 Ziyaretçi 7 Aralık 2025 #45 kompetankedi dedi: Katılıyorum A5 17.4.4 modeli PTM ile çok güzel Clevo kodu NH58hpq. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
kompetankedi dedi: Katılıyorum A5 17.4.4 modeli PTM ile çok güzel Clevo kodu NH58hpq. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.874 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.268 Yer Bootloader 7 Aralık 2025 #46 Silinen üye dedi: Hocam o zaman Monster alınabilir mi? Hangi modelleri alınır? Genişletmek için tıkla... Hiçbirini alma, teknik servisleri termal macun sürmeyi bilimyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2025
Silinen üye dedi: Hocam o zaman Monster alınabilir mi? Hangi modelleri alınır? Genişletmek için tıkla... Hiçbirini alma, teknik servisleri termal macun sürmeyi bilimyorlar.
KS KS 2 29422 Ziyaretçi 7 Aralık 2025 #47 kompetankedi dedi: Hiçbirini alma, teknik servisleri termal macun sürmeyi bilimyorlar. Genişletmek için tıkla... Asus'un teknik servisi de boca etmişti benim i3 2. nesilli laptopumu, onu da alma bunu alma ne alalım?
kompetankedi dedi: Hiçbirini alma, teknik servisleri termal macun sürmeyi bilimyorlar. Genişletmek için tıkla... Asus'un teknik servisi de boca etmişti benim i3 2. nesilli laptopumu, onu da alma bunu alma ne alalım?
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.874 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.268 Yer Bootloader 7 Aralık 2025 #48 Silinen üye dedi: ASUS'un teknik servisi de boca etmişti benim i3 2. nesilli laptopumu, onu da alma bunu alma ne alalım? Genişletmek için tıkla... Laptop piyasası çok sıkıntılı hocam.
Silinen üye dedi: ASUS'un teknik servisi de boca etmişti benim i3 2. nesilli laptopumu, onu da alma bunu alma ne alalım? Genişletmek için tıkla... Laptop piyasası çok sıkıntılı hocam.
23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.634 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.124 7 Aralık 2025 #49 Silinen üye dedi: Hocam o zaman Monster alınabilir mi? Hangi modelleri alınır? Genişletmek için tıkla... Alınmaz. Termal macun, ısı iletkenlikleri, hava akışı, kasa hacmi/boyutu, hava akışı ve ekranı leş.
Silinen üye dedi: Hocam o zaman Monster alınabilir mi? Hangi modelleri alınır? Genişletmek için tıkla... Alınmaz. Termal macun, ısı iletkenlikleri, hava akışı, kasa hacmi/boyutu, hava akışı ve ekranı leş.
talongod Yetkin Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 3.047 Makaleler 5 Çözümler 24 Beğeniler 3.632 7 Aralık 2025 #50 Monster ve Excalibur'un hiçbir modeli alınmaz. Acer Nitro V15 serisi alınmaz. HP Victus 15-16 serisi yıl fark etmeksizin alınmaz. Dell serisi alınmaz. MSI Thin, Cyborg, Katana serisi de alınmaz. Aklıma gelmeyenler de illa vardır.
Monster ve Excalibur'un hiçbir modeli alınmaz. Acer Nitro V15 serisi alınmaz. HP Victus 15-16 serisi yıl fark etmeksizin alınmaz. Dell serisi alınmaz. MSI Thin, Cyborg, Katana serisi de alınmaz. Aklıma gelmeyenler de illa vardır.