Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 50.000 TL
- Makaleler
- 1
Monster'ın bazı modelleri PTM ile korkunç soğuk oluyor ama diğer konularda sınıfta kalıyor. Excalibur Allah'a yakın bana uzak olsun nolur.Teşekkürler hocam sanırım bunu almayacağım Monster ve Excalibur çok ısınır diyorlar bu konu hakkında düşünceniz nelerdir? @talongod @kompetankedi
KS
KS
29422
Ziyaretçi
Hocam o zaman Monster alınabilir mi? Hangi modelleri alınır?Monster'ın bazı modelleri PTM ile korkunç soğuk oluyor ama diğer konularda sınıfta kalıyor.
Hocam Allah'a inanıyor musunuz? Bunun için konu açmam mı lazım?
Monster'ın bazı modelleri PTM ile korkunç soğuk oluyor ama diğer konularda sınıfta kalıyor. Excalibur Allah'a yakın bana uzak olsun ne olur?
Katılıyorum A5 17.4.4 modeli PTM ile çok güzel Clevo kodu NH58hpq.
KS
KS
29422
Ziyaretçi
Teşekkür ederim hocam.Katılıyorum A5 17.4.4 modeli PTM ile çok güzel Clevo kodu NH58hpq.
Hocam o zaman Monster alınabilir mi? Hangi modelleri alınır?
Hiçbirini alma, teknik servisleri termal macun sürmeyi bilimyorlar.
Son düzenleyen: Moderatör:
KS
KS
29422
Ziyaretçi
Asus'un teknik servisi de boca etmişti benim i3 2. nesilli laptopumu, onu da alma bunu alma ne alalım?Hiçbirini alma, teknik servisleri termal macun sürmeyi bilimyorlar.
ASUS'un teknik servisi de boca etmişti benim i3 2. nesilli laptopumu, onu da alma bunu alma ne alalım?
Laptop piyasası çok sıkıntılı hocam.
- Makaleler
- 1
Alınmaz. Termal macun, ısı iletkenlikleri, hava akışı, kasa hacmi/boyutu, hava akışı ve ekranı leş.Hocam o zaman Monster alınabilir mi? Hangi modelleri alınır?
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Monster ve Excalibur'un hiçbir modeli alınmaz. Acer Nitro V15 serisi alınmaz. HP Victus 15-16 serisi yıl fark etmeksizin alınmaz. Dell serisi alınmaz. MSI Thin, Cyborg, Katana serisi de alınmaz. Aklıma gelmeyenler de illa vardır.