soulfuluse
Çalışkan
Hocam tamam kötü eyvallah bana 50.000TL civarinda kronik sıkıntısız laptop söyler misin peki.
Bunu demedim bazılarını dedim zaten kral
Hocam tamam kötü eyvallah bana 50.000TL civarinda kronik sıkıntısız laptop söyler misin peki.
Katılmıyorum. Zaten atılan laptopta 5060 var, ayrıca bilindik marka olunca daha iyi bir şey olmuyor. Techolay'ın videosunda görmüştüm GameGaraj'ın laptoplarının bazılarını MSI üretiyormuşç.
BIOS sürümü değiştirip MSI yapıyordu GameGaraj laptopu.
Teşekkür ederim hocam foruma katkılarınız içinBende önerilen cihazın hangi kasa olduğunu bildiğim için paylaştım sana yalancı falan demiyorum.
Laptop 50k değil, 68k. Bu yüzden 2. elden aldığınızı düşünüyorum. Şu anda müsait değilim, müsait olduğumda atacağım.
Cumartesi günü aldım hocamHocam ne zaman aldınız laptopu şu an AI krizi yüzünden 50'ye laptop kalamdı.
Ne zaman aldınız hocam.
Sırf bilindik marka adı altında eski donanımı almanız beni üzdü.
Bunu alabiliyorsunuz o bütçeye. İlk attığım cihaz 5060'dı o bile öndeydi 4060'a göre. Ancak 5050'de önde. Hem desteği daha uzun sürecek, hem MFG var. Daha ne olsun. İşlemcisi attığınız cihaza göre daha geride olabilir ancak kasa kalitesi olarak F15 serisini 10'a katlar yani. Sırf donanım için 99 derecelerde çalışacak cihaza para vermeye hiç gerek yoktu.
Bu da var, eğer ilk attığım cihaza RAM az, SSD az dersen diye atıyorum. Tongfang kasaya sahip bir cihaz. F15 serisine göre çok daha soğuk çalışır.